BRAT in media
6 - 10 (din 47)
13 Mar 2015

Obiectiv.info: BRAT - Internetul din mediul rural este în urmă cu 7-8 ani față de urban

Aproximativ jumătate din populaÈ›ia țării se află în mediul rural, iar dezvoltarea internetului este la un nivel similar cu mediul urban al anilor 2007-2008, conform directorului general al BRAT, Arina Ureche. De asemenea, Internetul a devenit a doua utilitate la care au acces românii din mediul rural, devansând utilități ca apă È™i gaze.

Citeste tot »
6 Mar 2015

Mediafax.ro: BRAT - ÃŽn mediul rural, doar 28% din oameni au grup sanitar, dar aproape 60% au acces la internet

Penetrarea internetului se apropie de 60% în mediul rural, nivelul dezvoltării utilizării ÅŸi profilul utilizatorilor fiind similare celor din mediul urban din anii 2007 - 2008, însă doar 28% din populaÅ£ie are grup sanitar în locuinţă, potrivit unui studiu BRAT, prezentat la Ziua Cercetării Media.

Citeste tot »
6 Mar 2015

Gandul.info: ZIUA CERCETĂRII MEDIA. "Relaţia dintre un publisher şi Facebook este ca relaţia dintre un ziar şi o tipografie în urmă cu câţiva ani"

Mai mulÅ£i specialiÅŸti în mediul online din Å£ară ÅŸi din străinătate ÅŸi în automatizarea vânzărilor de publicitate s-au reunit joi la Ziua Cercetării Media, eveniment organizat de de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT). În cadrul panelului cu titlul "Publisherii din România în lupta local-global pentru bugetele de advertising", specialiÅŸtii au discutat despre condiÅ£iile necesare pentru ca o reclamă să fie cu adevărat eficientă, precum ÅŸi despre modul în care publisherii se pot folosi de instrumentele pusela dispoziÅ£ie de reÅ£elele de socializare.

Citeste tot »
4 Mar 2015

Mediafax.ro: Specialişti în publicitatea online, la Ziua Cercetării Media, organizată joi, la Bucureşti

SpecialiÅŸti în mediul online din Å£ară ÅŸi din străinătate ÅŸi în automatizarea vânzărilor de publicitate vor participa la Ziua Cercetării Media, un eveniment organizat joi, la BucureÅŸti, de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

Citeste tot »
27 Mar 2014

Ziarul financiar: Soluţia împotriva Google şi Facebook: crearea unei uniuni locale a companiilor de media

Companiile de media din Ro­mânia ar trebui să îÅŸi unească forÅ£ele ÅŸi să creeze un grup prin intermediul căruia să lupte împotriva giganÅ£ilor americani Google ÅŸi Facebook pentru a obÅ£ine o cotă mai mare de pe piaÅ£a de publicitate online, a declarat într-un interviu pentru ZF Gilles Guillou, director responsabil cu managementul veniturilor în cadrul organizaÅ£iei La Place Media din FranÅ£a.Citeste tot »
6 - 10 (din 47)