BRAT in media
1 - 5 (din 47)
5 May 2015

Romaniatv.net: Românii preferă călătoriile de agrement şi vacanţele scurte

Românii preferă călătoriile de agrement È™i vacanÈ›ele mai scurte de o săptămână, în condiÈ›iile în care 54% dintre ei È™i-au alocat în ultimele 12 luni resurse de timp È™i financiare pentru astfel de călătorii, iar 32% au optat pentru o vacanță mai lungă, potrivit unui studiu.

Citeste tot »
1 Apr 2015

Dailybusiness.ro: In iulie 2015 vom avea primul val de rezultate ale presei scrise din mediul rural

Joi, 26 martie 2015, a avut loc Adunarea Generala a membrilor Biroului Roman de Audit Transmedia. In cadrul adunarii au fost prezentate realizarile BRAT pentru perioada martie 2014 – martie 2015, printre acestea fiind incluse Editia 2014 a conferintei Ziua Cercetarii Media si Editia Speciala din martie 2015.


Citeste tot »
26 Mar 2015

Forbes.ro: BRAT intenționează să lanseze la sfârșitul acestui an un studiu de audiență pentru outdoor

Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) îÈ™i propune să lanseze la sfârÈ™itul acestui an Studiul de Audiență OOH, care va aduce, în opinia conducerii Biroului, o schimbare de paradigma industriei panotajului.

Citeste tot »
13 Mar 2015

Hotnews.ro: BRAT - Internetul in mediul rural a atins nivelul de dezvoltare din urbanul anilor 2007-2008. Mai multi sateni au acces la net decat la apa curenta si canalizare

Mediul rural este, din punct de vedere al utilizarii Internetului si al puterii de cumparare, la un nivel de dezvoltare similar cu mediul urban din anii 2007-2008, cand audientele online au inceput sa fie evaluate in Romania, potrivit unui studiu prezentat, joi, de directorul general BRAT, Arina Ureche. Aceasta a aratat ca, in prezent, chiar daca populatia din mediul urban nu foloseste neaparat Internetul la scara larga, posibilitatea de a-l accesa exista intr-o proportie foarte mare - mai mare decat accesul la apa curenta, canalizare, baie in casa sau la reteaua de gaze.

Citeste tot »
13 Mar 2015

Paginademedia.ro: „Prea ca la țară”. Internetul în mediul rural, mai accesibil ca apa curentă

Profilul utilizatorului de internet de la È›ară. Au toaletă în curte, dar È™i acces la internet pe calculator, telefon sau chiar tabletă. Internetul în mediul rural este mai accesibil chiar decât apa curentă sau canalizarea. Utilizatorul de internet de la È›ară, cu vârste între 14 È™i 64 de ani, petrece mai mult timp pe internet decât la televizor, sunt concluziile unui studiu legat de audienÈ›a pe internet în mediul rural.


Citeste tot »
1 - 5 (din 47)