Conditii de acces la date SNA

Beneficiarii Studiului National de Audienta pot accesa rezultatele astfel:
 
  • prin intermediul Sesame, o aplicatie specializata pentru vizualizarea datelor, realizarea si evaluarea planurilor de media.
  • pe site-ul BRAT pe pagina de Livrari SNA sunt disponibile date publice referitoare la audienta publicatiilor masurate, exprimata in numar de cititori in medie pe editie.(Cpa)
  • in raportul trimestrial ce prezinta audientele publicatiilor masurate, profilul sociodemografic al audientei si prinicipalele teme de interes ale cititorilor fiecarei publicatii. 
Pentru ca o companie sa aiba acces la rezultatele SNA FOCUS, aceasta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • sa obtina calitatea de membru BRAT si membru al Grupului Departamental pentru Studii de Audienta. Aderarea la BRAT/DSA BRAT se face in conditiile descrise in sectiunea aderare.
  • sa aiba in vigoare un contract SNA FOCUS si sa contribuie financiar la realizarea SNA FOCUS.
Contributia financiara la bugetul SNA FOCUS se calculeaza diferentiat in functie de obiectul de activitate al companiei care adera: agentie de publicitate sau PR, sau editor de publicatii tiparite.
 
Contribuita financiara pentru un editor reprezinta suma contributiilor publicatiilor pe care le-a inscris in SNA FOCUS. Contributia unei publicatii depinde de periodicitatea, aria de difuzare, tirajul mediu difuzat pe editie si veniturile brute obtinute din publicitate
 
Informatii privind tarifele aplicate precum si conditiile in care se poate accesa acest studiu pot fi solicitate la florin_tudoran@brat.ro sau direct prin accesarea urmatorului link: Solicita informatii