Castigatori tombola FOCUS


Castigatori tombola SNA FOCUS din perioada 19 iulie 2022 – 20 aprilie 2023

In data de 18 iulie 2023, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa. 

La acesta extragere au fost inclusi 900 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 19 iulie  2022 – 20 aprilie 2023 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS. Castigatorii tombolei din 18 iulie 2023:

1. Dna Golban Andreea din localitatea Cluj-Napoca – jud. Cluj.

Doamna Andreea a intrat deja in posesia premiului: un laptop marca Lenovo IP 1 15ADA7 FHD 15.6 R3- 3250U/8GB/256GB SSD. 

Cand a intrat in posesia premiului, d-na Andreea ne-a declarat: “Multumesc pentru premiu. Nu ma asteptam sa castig premiul cel mare. La inceput am crezut ca este o gluma. Desi am fost descurajata sa particip, eu am crezut in sansa mea si va incurajez si pe voi sa faceti la fel”.

2. Dl Popoviciu Octavian Ioan din localitatea Sibiu – jud. Sibiu.

Domnul Octavian a intrat deja in posesia premiului: Televizor Philips Ambilight LED 43PUS8007/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD.

Cand a intrat in posesia premiului, dl Octavian ne-a declarat: “Multumesc BRAT pentru premiu. Doresc, pe aceasta cale, sa informez toti participantii la studiu, ca daca raspunzi la chestionare, chiar ai sansa sa castigi. A fost o experienta placuta, intrebarile mi s-au parut interesante.”

3. Dna Balan Elena din localitatea Bucuresti.

Doamna Elena a intrat deja in posesia premiului: Laptop ASUS VivoBook 15 X1500EA cu procesor Intel Core i3-1115G4 pana la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Indie Black.

Cand a intrat in posesia premiului, dna Elena ne-a declarat: “Mulțumesc echipei BRAT, operatorului care m-a convins sa particip la studiu și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei surprize minunate, care a fost exact în apropierea zilei mele de naștere, un cadou la care nu ma asteptam. La început am crezut ca este o gluma dar acum chiar sunt emotionata si fara cuvinte.”

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare.


Castigatori tombola SNA FOCUS din perioada 3 iulie 2021 – 19 iulie 2022

In data de 28 aprilie 2022, ora 14, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa. 
La acesta extragere au fost inclusi 1650 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 03 iulie 2021 – 19 iulie 2022 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS. Castigatorii tombolei sunt urmatoarele persoane:

1. Dna Antal Kinga din localitatea Cluj-Napoca – jud. Cluj.

Doamna Kinga a intrat deja in posesia premiului: un Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD 
Cand a intrat in posesia premiului, d-na Kinga ne-a declarat: “Multumesc echipei si ma bucur foarte mult ca am fost una dintre participantele norocoase si ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest studiu”.

2. Dna Maxim Andreea din localitatea Botosani -  jud. Botosani.

Doamna Andreea a intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Andreea ne-a declarat: “Ma simt onorata ca am participat la acest studiu si va multumesc foarte mult pentru laptopul primit” 

3. Dl Ploiesteanu Andrei din localitatea Bucuresti.
Domnul Andrei a intrat deja in posesia premiului: un Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD 
Cand a intrat in posesia premiului, dl Andrei ne-a declarat: “Vreau sa va multumesc pentru premiul primit in urma participarii la studiul SNA FOCUS. Nu credeam ca voi castiga si ma bucur pentru ca am avut aceasta sansa”.

4. Dna Rotaru Maria din localitatea Bacau – jud. Bacau.

Doamna Maria a intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Maria ne-a declarat: “In urma completarii chestionarului SNA FOCUS, am ales sa particip si la tombola si nu imi vine sa cred ca am castigat acest premiu minunat. Nu am crezut ca este adevarat pana nu m-am intalnit cu operatorul si mi l-a inmanat. Visul meu a devenit realitate. Va multumesc!” 

5.  Man Cosmin din localitatea Iernut - jud. Mures.

Domnul Cosmin a intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dl Cosmin ne-a declarat: “Vreau sa va multumesc pentru premiul acordat, nu credeam ca poti castiga atat de usor un laptop, doar prin completarea unui chestionar”.

6. Dna Vlasceanu Andreea din localitatea Ramnicu Valcea - jud. Valcea.

Doamna Andreea a intrat deja in posesia premiului: un Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Andreea ne-a declarat: “Chiar aveam nevoie de un televizor, dar nu imi permiteam in acest moment. Este bine-venit in familie, toata lumea s-a bucurat si inca nu imi vine sa cred. Nu am castigat niciodata un astfel de premiu. Va multumesc!”.

7. Dna Anton Andreea din localitatea Bucuresti.

Doamna Andreea a intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Andreea ne-a declarat: “Nu prea stiu ce sa spun, sincer. Ma bucur ca am fost eu cea aleasa pentru castig si sper sa mai am ocazia si in viitor. Abia astept sa le povestesc prietenilor mei de aceasta intamplare. Multumesc foarte mult! “


8. Dna Cotiga Alina-Gabriela din localitatea Bucuresti.


Doamna Alina a intrat deja in posesia premiului: un Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Alina ne-a declarat: “Credeam ca tombola este doar ceva asa, pe hartie, ca sa fie. M-am inscris mereu la concursuri prin magazine, la televizor, extrageri de tot felul, insa niciodata nu am castigat. Ma bucur foarte mult de acest premiu, acum sincer va spun, mi-a crescut putin speranta ca se poate sa castigi. Chiar este adevarat, daca iti doresti, se intampla. Indemn pe toata lumea sa fie mai optimista si sa participe la astfel de studii, toata lumea va avea de castigat. Va salut pe toti care faceti posibile aceste lucruri!“.

9. Dna Dobre Alina din localitatea Ovidiu - jud. Constanta.


Doamna Alina a intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Alina ne-a declarat: “Inca nu imi vine sa cred! In momentul cand am fost anuntata despre premiu am crezut ca este o farsa si ca cineva incearca sa obtina ceva de la mine. Ulterior, dupa ce mi-am amintit despre chestionar, m-am linistit. Ma bucur foarte mult ca am castigat, nu sunt neaparat cea mai norocoasa persoana insa pot spune ca a fost una dintre putinele intamplari placute din ultima vreme pentru mine. Multumesc tuturor organizatorilor!“.

10. Dna Dobre Maria din localitatea Bucuresti.


Doamna Maria a intrat deja in posesia premiului: un Televizor LG LED 32LQ63006LA, 80 cm, Smart, Full HD.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Maria ne-a declarat: “Nici nu stiti cat de mult imi doream un televizor mai performant! Pentru mine nu este un obiect asa la indeamana, sa mi-l pot cumpara oricand. Nu am castigat niciodata la o tombola si mai ales un astfel de premiu. M-a incurajat sa particip mai des la sondaje acest lucru si Mos Craciun a venit mai devreme la mine si sunt foarte fericita, chiar foarte fericita !“.

11. Dna Niculaie Cosmina-Alexandra din localitatea Bucuresti.

Doamna Cosmina intrat deja in posesia premiului: un Laptop ASUS M515DA cu procesor AMD Ryzen 33250U, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, No OS, Slate grey.
Cand a intrat in posesia premiului, dna Cosmina ne-a declarat: “Sincer sunt uimita! Anul acesta am inceput sa ma gandesc serios la ce as putea sa mai fac pentru a-mi imbunatati calitatea vietii si mi-am tot facut fel de fel de planuri. Notite pe telefon, pe agende, scheme, etc. Un laptop este intr-adevar ceva de care aveam mare nevoie si care imi va fi de mare ajutor!“.

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 20 februarie 2017 – 27 ianuarie 2019In data de 18 iulie 2019, ora 14, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.
 
La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 20 februarie 2017 – 27 ianuarie 2019 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.
 
Castigatorul Tombolei este d-na Climov Mariana din localitatea Tulcea – jud.Tulcea.
 
Doamna Mariana a intrat deja in posesia premiului: un laptop marca Acer Aspire 3, model A315-53-P8NJ, procesor Intel, capacitate RAM 4GB, diagonala 15.6’’, Full HD.
 
Cand a intrat in posesia premiului, d-na Mariana ne-a declarat:
 
„O surpriza neasteptata, foarte placuta si utila. Imi doream de mult un calculator, dar nu imi puteam permite. A venit exact la momentul potrivit. Multumesc BRAT pentru ocazia de a participa la studiul dvs. si pentru bucuria pe care mi-ati facut-o.”
 
Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 30 mai 2016 – 19 februarie 2017

     

In data de 18 iulie 2019, ora 14, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.
 
La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 30 mai 2016 – 19 februarie 2017 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.
 
Castigatorul Tombolei este d-na Henczes Aurelia din localitatea Campia Turzii – jud.Cluj.
 
Doamna Aurelia a intrat deja in posesia premiului: un televizor marca LG, rezolutie Full HD, diagonala 108 cm.
 
Cand a intrat in posesia premiului, d-na Aurelia ne-a declarat:
 
„A fost o surpriza nemaiponenita. Prima data am crezut ca este o gluma cand am fost sunata de catre domnul Florin Tudoran, dar dupa ce mi s-a explicat la ce tombola am castigat, mi-am adus aminte de doamna care a venit cand am completat chestionarul si m-am gandit ca poate totusi nu este o gluma. Televizorul o sa-l pun in fata mea sa-l vad toata viata.”
 
Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!

Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 2 iunie 2015 - 29 mai 2016 In data de 19 august 2016, ora 14, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 2 iunie 2015 – 29 mai 2016 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Mihai Stefan din localitatea Tulcea – jud.Tulcea.

Domnul Stefan a intrat deja in posesia premiului: un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

Cand a intrat in posesia premiului, d-nul Stefan ne-a declarat:

“Am raspuns la sondaj cu placere, pentru ca intrebarile de acolo te fac sa te gandesti mai mult la produsele pe care le consumi, cat de des,  de unde le cumperi, etc. Am ales tombola, dar nu asteptam sa castig si am ramas foarte suprins cand am fost sunat si mi s-a comunicat ca am castigat un laptop. Acum, fiecare membru al familiei va avea laptopul lui. Sunt foarte fericit si va multumesc!.”
Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 13 decembrie 2014 – 31 mai 2015
Vineri, 14 august 2014, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 13 decembrie 2014 – 31 mai 2015 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Duta Ion din Ploiesti.

Domnul Duta a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E5-511G, procesor Intel, frecventa 1.8Ghz, capacitate RAM 4GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.7Kg.

La inmanarea premiului d-nul Duta ne-a declarat:

“Sincer, nu ma asteptam sa castig. Nici in momentul in care am fost anuntat ca sunt castigator nu am fost convins, crezand ca este o farsa. Acum sunt foarte fericit ca am raspuns la chestionar si am avut sansa sa castig."

Multumim si noi domnului Duta Ion pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si in special pentru faptul ca a dorit sa raspunda la studiu in ciuda protestelor altor membri ai familie, mai rezervati si sceptici cu privire la utilitatea si autenticitatea studiului.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 19 mai 2014 – 13 decembrie 2014


Vineri, 14 august 2014, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 19 mai 2014 – 13 decembrie 2014 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-soara Scripcaru Georgiana din Bacau.

Domnisoara Scripcaru a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E5-511G, procesor Intel, frecventa 1.8Ghz, capacitate RAM 4GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.7Kg.

La inmanarea premiului d-soara Scripcaru ne-a declarat:

“Este primul calculator din viata mea. Imi doream enorm de mult un calculator dar nu am crezut ca o sa pot avea si eu unul. Nu am cuvinte sa va spun cat de fericita sunt."

Multumim si noi domnisoarei Scripcaru Georgiana pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi rapesc o parte din timpul lor sa raspunda la studiu. Suntem foarte bucurosi ca v-am putut face o asemanea bucurie si onorati pentru faptul ca ati impartasit cu noi nu numai opiniile dvs. dar si emotiile si sentimentele pozitive pe care le incercati. Ne vom stradui in conmtinuare sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dvs. colectand si furnizand pietei de specialitate informatii relevante despre consumul de media si de produse/ servicii din Romania.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 30 septembrie 2013 – 4 mai 2014


Vineri, 14 noiembrie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 30 septembrie 2013 – 04 mai 2014 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-na Stanciu Lucica din Tulcea.

Doamna Stanciu a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

La inmanarea premiului d-na Stanciu ne-a declarat:

“Nu ma asteptam sa castig. A fost o surpriza neasteptat de placuta si de utila in acealasi timp. Laptopul il va folosi baiatul meu la facultate, chiar avea nevoie de asa ceva. Multumim BRAT pentru acest cadou si pentru sansa pe care ne-a acordat-o.”

Multumim si noi doamnei Stanciu Lucica pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu. Ii dorim baiatului sa foloseasca cu succes laptopul castigat si sa fie un mic ajutorul in studiile pe care le desfasoara in prezent.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 25 februarie 2013 – 30 septembrie 2013
 


Vineri, 14 noiembrie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 25 februarie 2013 – 30 septembrie 2013 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Gune Ion din localitatea Azuga - jud. Prahova.

Domnul Gune a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

La inmanarea premiului d-nul Gune ne-a declarat:

“Va multumim pentru premiu. Nu credeam ca este adevarat. Ne-ati facut sarbatorile cu adevarat fericite.”

Multumim si noi domnului Gune Ion pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 19 noiembrie 2012 – 24 februarie 2013Vineri, 21 iunie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 19 noiembrie 2012 – 24 februarie 2013 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Stoica Andrei George din Timisoara.

Domnul Stoica a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

La inmanarea premiului d-nul Stoica ne-a declarat:

“Multumesc BRAT pentru sansa de a fi castigatorul unui laptop oferit ca premiu in cadrul tombolei organizate. A fost prima oara cand am castigat ceva si ma bucur ca am participat, desi nu ma asteptam sa castig ceva cu adevarat folositor si potrivit mie (sunt student la calculatoare)!”

Multumim si noi domnului Stoica Andrei pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu.


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 27 august - 18 noiembrie 2012
 

 
In data de 30 ianuarie 2013, ora 11, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 27 august – 18 noiembrie 2012 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.
 
Castigatorul Tombolei este d-nul Pitigoi Nicolae din localitatea Talmaciu – jud.Sibiu.

Domnul Pitigoi a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.
 
Cand a intrat in posesia premiului d-nul Pitigoi era inconjurat de toata familia: sotie, nepotei. Mai jos spicuim din declaratiile domniei sale:

“Joc la loto de cand eram tanar dar nu am castigat nimic important. Prin anii’80 am castigat 500 de lei, dar nu se compara cu acest laptop de care se vor bucura nepoteii. Cine nu joaca, nu castiga. Voi raspunde cu placere la orice studiu sunt solicitat.”

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!
 

Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 4 iunie – 26 august 2012
 In data de 6 decembrie 2012, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 4 iunie – 26 august 2012 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-na Rughinis Ana din Baia Mare.

Doamna Rughinis a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

La inmanarea premiului d-na Rughinis a fost foarte emotionata dar, placut surprinsa si fericita ne-a declarat ca a ales laptopul pentru ca in eventualitatea unui castig sa-i poata face un cadou fiului dumneaei:
 
“Nu am mai castigat pana acum nimic.Am ales laptopul sperand ca pot sa-i fac o surpriza fiului meu, dar nu ma asteptam ca eu sa fiu castigatorul. Am avut o premonitie, dar nu i-am dat importanta. Voi raspunde de acum la toate sondajele. Multumesc tutoror pentru acest premiu si va urez Sarbatori Fercite!”

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!