Evenimente
1 - 5 (din 13)
29 Jan 2018

Ziua Cercetarii Media: SATI 2.0 si SATI DMP – Industria online din Romania trece la nivelul urmator

Vă invităm la a patra editie a Zilei Cercetării Media, evenimentul cu tema ” SATI 2.0 și SATI DMP – Industria online din România trece la nivelul următor”.
 
Când: 20 februarie 2018, ora 15:30
Unde: Hotel Hilton, sala Le Diplomat
Organizator: BRATCiteste tot »
21 Jan 2016

Presa locala: dezvoltare prin transparenta

BRAT organizeaza o conferinta pe tema cresterea transparentei si masurabilitatii presei locale, in vederea dezvoltarii sustenabile a afacerilor locale de presa scrisa

Citeste tot »
11 Dec 2015

BRAT - tendinte media 2015

BRAT va pune la dispoziția industriei de media și publicitate cele mai importante concluzii ale studiilor pe care le desfășoară, prin publicarea a 3 concluzii generale legate de media in datele de 14, 15 și 16 decembrie. În data de 17 decembrie sunteți cu toții invitați la o dezbatere susținută cu cifre și statistici, pe temele lansate.


Citeste tot »
6 Mar 2015

A avut loc Editia Speciala a Conferintei Ziua Cercetarii Media

Joi, 5 martie 2015, a avut loc la Bucuresti editia speciala a conferintei "Ziua Cercetarii Media", un eveniment dedicat industriei de marketing si de comunicare, organizat de catre Biroul Roman de Audit Transmedia in parteneriat cu Tailwind EMEA. Tema evenimentului - "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor” - si membrii celor 2 paneluri de discutii au trezit interesul a peste 250 de reprezentanti din randul clientilor de publicitate, al principalelor trusturi de presa, al agentiilor de publicitate, al institutelor de cercetare, dar si mass media. 

Ziua Cercetarii Media a reunit in sala Le Diplomat a Hotelului Hilton din Bucuresti peste 250 de participanti si a avut drept invitati reprezentanti importanti din mediul online la nivel european, precum si reprezentanti ai companiilor-cheie de pe piata autohtona.


Citeste tot »
3 Mar 2015

Ziua Cercetarii Media: "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor"

BRAT si Tailwind EMEA va invita la o editie speciala a Zilei Cercetarii Media, cu tema "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor", pe 5 martie 2015, incepand cu ora 15.30, la Hotel Hilton, in sala Le Diplomate.

Citeste tot »
1 - 5 (din 13)