Evenimente
1 - 5 (din 12)
21 Jan 2016

Presa locala – dezvoltare prin transparenta

BRAT organizeaza o conferinta pe tema cresterea transparentei si masurabilitatii presei locale, in vederea dezvoltarii sustenabile a afacerilor locale de presa scrisa

Citeste tot »
11 Dec 2015

BRAT - tendinte media 2015

BRAT va pune la dispoziÅ£ia industriei de media ÅŸi publicitate cele mai importante concluzii ale studiilor pe care le desfăşoară, prin publicarea a 3 concluzii generale legate de media in datele de 14, 15 ÅŸi 16 decembrie. În data de 17 decembrie sunteÅ£i cu toÅ£ii invitaÅ£i la o dezbatere susÅ£inută cu cifre ÅŸi statistici, pe temele lansate.


Citeste tot »
6 Mar 2015

A avut loc Editia Speciala a Conferintei Ziua Cercetarii Media

Joi, 5 martie 2015, a avut loc la Bucuresti editia speciala a conferintei "Ziua Cercetarii Media", un eveniment dedicat industriei de marketing si de comunicare, organizat de catre Biroul Roman de Audit Transmedia in parteneriat cu Tailwind EMEA. Tema evenimentului - "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor” - si membrii celor 2 paneluri de discutii au trezit interesul a peste 250 de reprezentanti din randul clientilor de publicitate, al principalelor trusturi de presa, al agentiilor de publicitate, al institutelor de cercetare, dar si mass media. 

Ziua Cercetarii Media a reunit in sala Le Diplomat a Hotelului Hilton din Bucuresti peste 250 de participanti si a avut drept invitati reprezentanti importanti din mediul online la nivel european, precum si reprezentanti ai companiilor-cheie de pe piata autohtona.


Citeste tot »
3 Mar 2015

Ziua Cercetarii Media: "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor"

BRAT si Tailwind EMEA va invita la o editie speciala a Zilei Cercetarii Media, cu tema "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor", pe 5 martie 2015, incepand cu ora 15.30, la Hotel Hilton, in sala Le Diplomate.

Citeste tot »
27 Mar 2014

A avut loc a doua editie a conferintei Ziua Cercetarii Media

Miercuri, 26 martie 2014, a avut loc la Bucuresti a doua editie a conferintei "Ziua Cercetarii Media", un eveniment dedicat industriei de marketing si de comunicare, organizat de catre Biroul Roman de Audit Transmedia. Tema evenimentului - "Tendinte in online: audienta, modele de afaceri si continut" - si membrii celor 2 paneluri de discutii au trezit interesul a peste 250 de reprezentanti din randul clientilor de publicitate, ai principalelor trusturi de presa, ai agentiilor de publicitate, ai institutelor de cercetare si ai mass media. 

Citeste tot »
1 - 5 (din 12)