BRAT in media
6 - 10 (din 63)
15 Feb 2019

Pagina de Media: BRAT lucreaza la un cod de conduita despre prelucrarea datelor personale in marketingul si publicitatea online

Biroul Român de Audit Transmedia propune un „Cod de conduită” în contextul GDPR. Organizația a lansat în dezbatere publică, până în 15 martie, o primă versiune a codului privind prelucrarea datelor cu caracter personal în marketingul și publicitatea din online, anunță instituția.

Citeste tot »
14 Feb 2019

Forbes.ro: BRAT lanseaza in dezbatere publica prima versiune a Codului de conduita privind prelucrarea datelor cu caracter personal in domeniul marketingului si publicitatii online

Prima versiune a Codului de conduită privind prelucrarea datelor cu caracter personal în domeniul marketingului și publicității online este disponibilă pentru analiză pe site-ul asociației www.brat.ro, în secțiunea dedicată protecției datelor cu caracter personal.

Citeste tot »
4 Feb 2019

Forbes.ro: Topul firmelor cu cele mai mari bugete investite în OUTDOOR – anul 2018

În 2018, volumul brut al investițiilor publicitare în panotaj (outdoor) s-a menținut la nivelul anului precedent (creștere de doar 1,4%), arată monitorizările BRAT.

Companiile de retail au fost cei mai mari investitori în publicitatea exterioară, cu o pondere de 32%.Citeste tot »
18 Dec 2018

Asociatiile industriei de marketing si publicitate lanseaza impreuna un program educational dedicat profesionistilor din media si studentilor

IAA România, BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) și ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audiențelor) propun un proiect educațional comun dedicat tinerilor cu mai puțin de 3 ani experiență în media.Citeste tot »
15 Oct 2018

Forbes.ro: Companiile cu cele mai mari bugete de publicitate investite în RADIO (ianuarie – septembrie 2018)

Volumul de publicitate investit în cele 12 rețele de radio, monitorizate de BRAT, a crescut cu 6,7% în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Companiile de retail dețin 32,5% din totalul bugetului de publicitate radio.


Citeste tot »
6 - 10 (din 63)