Regulamentele Departamentului de Presa Scrisa

Prinicipalele reguli de organizare și funcționare ale Departamentului Presa Scrisa pot fi consultate în: Regulamentul de Organizare si Functionare al Departamentului de Presa Scrisa.


Prinicipalele reguli de organizare și funcționare ale Grupului Departamental pentru Auditul Tirajelor (GDAT): Regulamentul de Organizare si Functionare al Grupului Departamental de Audit al Tirajelor.

Principalele reguli dupa care este realizat auditul tirajelor pot fi consultate in: Regulamentul de control al cifrelor de difuzare.


Prinicipalele reguli de organizare și funcționare ale Grupului Departamental pentru Studii de Audienta (GDSA): Regulamentul de Organizare si Functionare al Grupului Departamental pentru Studii de Audienta.

Principalele reguli dupa care este realizat SNA FOCUS pot fi consultate in: Metodologia de realizare a SNA FOCUS.


Prinicipalele reguli de organizare și funcționare ale Grupul Departamental pentru Monitorizarea investitiilor in Publicitatea din Presa Scrisa (GMIPPS): Regulamentul de Organizare si Functionare al Grupului Departamental pentru Monitorizarea Investitiilor in Publicitate din Presa Scrisa (GMIPPS)

Principalele reguli dupa care este realizat MIP PS pot fi consultate in: Regulament tehnic de realizare a MIP PS.