Evenimente

Presa locala: dezvoltare prin transparenta

BRAT organizeaza o conferinta pe tema cresterea transparentei si masurabilitatii presei locale, in vederea dezvoltarii sustenabile a afacerilor locale de presa scrisa

Mai mult

BRAT - tendinte media 2015

BRAT va pune la dispoziția industriei de media și publicitate cele mai importante concluzii ale studiilor pe care le desfășoară, prin publicarea a 3 concluzii generale legate de media in datele de 14, 15 și 16 decembrie. În data de 17 decembrie sunteți cu toții invitați la o dezbatere susținută cu cifre și statistici, pe temele lansate.

Mai mult

A avut loc Editia Speciala a Conferintei Ziua Cercetarii Media

Joi, 5 martie 2015, a avut loc la Bucuresti editia speciala a conferintei "Ziua Cercetarii Media", un eveniment dedicat industriei de marketing si de comunicare, organizat de catre Biroul Roman de Audit Transmedia in parteneriat cu Tailwind EMEA. Tema evenimentului - "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor” - si membrii celor 2 paneluri de discutii au trezit interesul a peste 250 de reprezentanti din randul clientilor de publicitate, al principalelor trusturi de presa, al agentiilor de publicitate, al institutelor de cercetare, dar si mass media. 

Ziua Cercetarii Media a reunit in sala Le Diplomat a Hotelului Hilton din Bucuresti peste 250 de participanti si a avut drept invitati reprezentanti importanti din mediul online la nivel european, precum si reprezentanti ai companiilor-cheie de pe piata autohtona.

Mai mult

Ziua Cercetarii Media: "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor"

BRAT si Tailwind EMEA va invita la o editie speciala a Zilei Cercetarii Media, cu tema "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor", pe 5 martie 2015, incepand cu ora 15.30, la Hotel Hilton, in sala Le Diplomate.

Mai mult

A avut loc a doua editie a conferintei Ziua Cercetarii Media

Miercuri, 26 martie 2014, a avut loc la Bucuresti a doua editie a conferintei "Ziua Cercetarii Media", un eveniment dedicat industriei de marketing si de comunicare, organizat de catre Biroul Roman de Audit Transmedia. Tema evenimentului - "Tendinte in online: audienta, modele de afaceri si continut" - si membrii celor 2 paneluri de discutii au trezit interesul a peste 250 de reprezentanti din randul clientilor de publicitate, ai principalelor trusturi de presa, ai agentiilor de publicitate, ai institutelor de cercetare si ai mass media. 

Mai mult

Ziua Cercetarii Media 2014: Tendinte in online: audienta, modele de afaceri, continut

BRAT va invita la cea de-a doua editie a Zilei Cercetarii Media, cu tema „Tendinte in online: audientă, modele de afaceri, continut”, pe 26 martie 2014, incepand cu ora 15.30, la Hotel Hilton, în Sala Le Diplomate

Mai mult