Stiri

Comunicat de presa: Managerii sunt invitati sa participe la un seminar gratuit sustinut de specialistii BRAT, dedicat domeniului de servicii

În premieră, Biroul Român de Audit Transmedia organizează o serie de seminarii specializate dedicate industriilor cu scopul de a oferi pregătire profesională pentru planificarea strategiilor de comunicare, marketing și branding. Pe 20 noiembrie, la Hotel Hilton din București va avea loc seminarul dedicat domeniului de servicii și produse pentru sănătate, cosmetice și îngirijire personală.

Mai mult

Stire: A fost lansata livrarea SNA FOCUS-perioada de masurare august 2012 - august 2014

Miercuri, 12 noiembrie, BRAT a publicat cele mai recente rezultate ale SNA.

Mai mult

Stire: Seminarii personalizate dedicate industriilor, oferite gratuit de BRAT

Pe 25 septembrie 2014, BRAT a demarat o serie de seminarii gratuite pentru specialiști în comunicare, marketing și branding din diverse industrii.

Mai mult

Comunicat de presa: BRAT a publicat cifrele de difuzare aferente perioadei aprilie - iunie 2014

Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) a făcut publice datele de difuzare aferente trimestrului 2 din anul 2014. Pentru această perioadă de raportare, BRAT a publicat pe site-ul său (www.brat.ro) declarațiile de difuzare pentru 119 publicații și a folosit un nou sistem de depunere a datelor. 

Mai mult

Stire: A fost lansata livrarea SNA FOCUS-perioada de masurare iunie 2012 - mai 2014

Luni, 1 septembrie, BRAT a publicat cele mai recente rezultatele SNA FOCUS.

Mai mult

Comunicat de presa Inovatie la BRAT: Vizitatorii unici ai unui site pot fi acum masurati si pentru echipamente mobile

BRAT a început să livreze datele SATI într-un sistem nou, care permite măsurarea vizitatorilor unici care intră pe site-uri de pe telefoane mobile, precum și o evaluare mai eficientă a accesărilor pe site-uri.

Mai mult