Evenimente
« Inapoi la evenimente
11 Dec 2015

BRAT - tendinte media 2015

BRAT va pune la dispoziÅ£ia industriei de media ÅŸi publicitate cele mai importante concluzii ale studiilor pe care le desfăşoară, prin publicarea a 3 concluzii generale legate de media in datele de 14, 15 ÅŸi 16 decembrie. În data de 17 decembrie sunteÅ£i cu toÅ£ii invitaÅ£i la o dezbatere susÅ£inută cu cifre ÅŸi statistici, pe temele lansate.

Pentru prima dată în acest an, BRAT va împărtăşi cu industria concluziile, observaÅ£iile, învăţăturile pe care rezultatele studiilor sale le scoate la lumină, mai mult decât printr-o utilizare curentă a datelor. Utilizând experienÅ£a acumulată în realizarea ÅŸi interpretarea rezultatelor studiilor de media, BRAT a integrat rezultatele ÅŸi tendinÅ£ele tuturor studiilor sale ÅŸi analizându-le într-un context mai amplu, al pieÅ£ei naÅ£ionale ÅŸi internaÅ£ionale, BRAT a formulat 3 concluzii, tendinÅ£e ale anului 2015, pentru consumul de media, ÅŸi nu numai.
 
În fiecare din zilele 14, 15 ÅŸi 16 decembrie BRAT va publica pe propriile canale ÅŸi va transmite către presă câte una dintre aceste tendinÅ£e, invitând la reflecÅ£ie ÅŸi argumentări pe aceste teme. În data de 17 decembrie, vom organiza o dezbatere la care industria este invitată să îÅŸi spună direct opiniile ÅŸi să dezbată împreună cu BRAT cifrele care au stat la baza concluziilor publicate.