Conditii de acces la rezultatele SATI

Beneficiarii SATI pot accesa rezultatele SATI astfel:

  • rezultatele de audiență SATI sunt disponibile prin intermediul aplicației specializate www.sati.brat.ro pentru vizualizarea datelor, realizarea și evaluarea planurilor de media.
  • rezultatelor de trafic SATI sunt disponibile prin aplicația specializată www.sati.brat.ro pentru toate site-urile incluse în sistemul de măsurare, dar și în Piano Insight, o aplicație specializata care oferă acces în timp real la rezultatele de trafic ale site-urilor fiecărui editor. Sunt disponibile toate metricile de trafic.
  • rezultate referitoare la consumul de conținut multimedia (streaming) sunt disponibile prin intermediul aplicației specializate www.sati.brat.ro pentru toate site-urile ce măsoară conținutul multimedia și disponibile fiecărui editor pentru site-urile proprii în aplicația Piano Insight, care permite acces în timp real la date.
  • rezultatele privind investitiile in publicitatea online obtinute prin MIPO sunt disponibile in aplicatia specializata Media Monitor

O parte din rezultatele masurate in cadrul SATI sunt publice pe brat.ro dupa cum urmeaza:

  • Audiența site-urilor - exprimată în numărul de Vizitatori pe Lună (VpL)
  • Traficul site-urilor - afișări, vizite și clienți unici - pentru toate site-urile măsurate în SATI.
  • Traficul site-urilor realizat numai de pe IP-uri românești - afișări, vizite și clienți unici - pentru toate site-urile măsurate în SATI.
  • Principalele metrici ale rezultatelor de streaming - vizualizări, clienți unici.

Pentru ca o companie sa aibă acces la rezultatele SATI, aceasta trebuie sa îndeplinească următoarele condiții:

  • să obțină calitatea de membru BRAT și membru al Departamentului Internet al BRAT. Aderarea la BRAT/DI BRAT se face în condițiile descrise în secțiunea aderare.
  • să aibă în vigoare un contract SATI și să contribuie financiar la realizarea SATI (SATI este un serviciu integrat SATI DMP).

Contribuția financiara pentru un editor reprezintă suma contribuțiilor site-urilor pe care le-a înscris în SATI. Contribuția unui site depinde de traficul acestuia și de numărul de segmente setate de editor in platforma Piano DMP.

Rezultatele SATI sunt disponibile si companiilor din exteriorul asociatiei sub forma de rapoarte personalizabile in baza unor tarife si conditii specifice.

Informatii privind tarifele aplicate precum si conditiile in care se poate accesa SATI pot fi solicitate la andra_lacraru@brat.ro sau direct prin accesarea urmatorului link: Solicita informatii.