Newsletter
« Inapoi la newsletters
31 May 2013

Invitatie la Gala de Premiere a IAB MIXX Awards 2013

IAB ofera acces gratuit membrilor BRAT la Gala de Premiere a IAB MIXX Awards 2013. Invitatia este mai jos:

Va invitam la a 2a editie a Galei IAB MIXX Awards Romania!
 
Pe 6 iunie, va avea loc la Grand Cinema Digiplex - Sala Epika, festivitatea de premiere a celor mai bune campanii digitale ale anului 2012 - 2013 - in acceptiunea IAB MIXX Awards! Vom afla care sunt castigatorii care vor lua acasa un trofeu MIXX si care vor merge anul viitor in preselectia pentru IAB MIXX Awards Europe! Mai multe detalii despre inscrieri si concurs gasiti pe platforma www.mixxawards.ro.
 
Va invitam sa fiti alaturi de noi si de partenerii nostri de la ThinkDigital care vor asigura distractia pe parcursul serii, pentru a celebra eficienta si creativitatea in publicitate online! Pentru ca este o seara exclusiva - pe baza de invitatie gratuita din partea IAB Romania - va rugam sa confirmati participarea prin inscrierea pe site-ul evenimentului gazda ICEEFest: http://iceefest.com/registration, cat mai curand!
 
Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti in formularul de inregistrare in campul "Click here to enter a promotion code" (din dreapta jos) codul IABMixxAwards si sa selectati Stars of the Internet | IAB MIXX Awards | Party - Day 1 . Urmariti pasii simpli din platforma si la final veti primi  badge-urile de acces pe email, urmand ca mai apoi sa le printati si sa le aduceti cu dvs. la eveniment.
 
Ceremonia va fi precedata de un panel alcatuit din unele dintre cele mai prezente vedete in online-ul romanesc: Talk Show: Stars vs Internet - de la ora 18.00 - The good, the bad and the tough: How is like to be a celebrity in the social media era?
Moderator:
Cabral Ibacka, blogger & prezentator Acasa TV
Invitati:
Horia Brenciu, cantaret & entertainer
Delia Matache, cantareata & compozitoare Marius Moga, artist & compozitor Florin Grozea, muzician Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, Facebook Dan Bulucea, General Manager, Google Romania
 
Gazda IAB MIXX Awards Romania va fi Jeff Leach, Actor & Stand Up Artist. Ceremonia va fi urmata de un dance show al Performers Crew, “Romanii au talent”
 
Va asteptam cu drag alaturi de noi la cea mai mare petrecere de celebrare a creativitatii online din Romania! Nu uitati sa va inregistrati cat mai curand!
 
 
Multumesc,
Ioana ANESCU
Director Executiv IAB Romania
ioana.anescu@iab-romania.ro
Mob: +40722.511.602