Newsletter
« Inapoi la newsletters
19 Mar 2013

BRAT va invita la Ziua Cercetarii Media

    BRAT are placerea sa va invite la prima editie a conferintei Ziua Cercetarii Media, care va avea loc in data de 26 martie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, cu incepere la ora 15.30.

    Tema pe care am ales-o pentru prima editie este “Ce isi doresc clientii (si au nevoie) de la masurarea audientei presei scrise?”. BRAT doreste sa lanseze in discutie tema necesitatii si utilitatii rezultatelor de audienta ale presei scrise, a modului in care acestea sunt obtinute. Subiectul devine incitant in special in contextul actual, cand clientii de publicitate si editorii isi doresc eficienta maxima a investitiilor efectuate, fie ca avem in vedere investitiile in publicitate ale clientilor, sau investitiile in studii de masurare a performantelor publicatiilor, in cazul editorilor.
 
    Evenimentul va reuni specialisti din toate zonele interesate in publicitatea in presa scrisa si cuprinde un panel de discutii in care vor fi invitati reprezentanti ai industriei de media si publicitate, precum si doi specialisti straini recunoscuti in domeniul publicitatii si al cercetarii media: Giovanni Fabris si Irena Petric. Moderator al panelului va fi Andi Dumitrescu, director general GfK Romania.
 
    Numarul de locuri fiind limitat, va rugam sa inregistrati participarea dumneavoastra la eveniment aici:
http://www.brat.ro/evenimente/brat-va-organiza-prima-intalnire-a-conferintei-anuale-ziua-cercetarii-media.html
    Suntem onorati de participarea dumneavoastra la eveniment si va asteptam cu placere.