BRAT în media

Stiri-azi.ro: BRAT a lansat rezultatele de audiență ale SNA obținute cu noua metodologie a studiului

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) a lansat, marti, primele rezultate ale Studiului National de Audienta (SNA), realizate dupa relansarea studiului de la inceputul anului 2011.

Mai mult

Hotnews.ro: Audiente in presa scrisa - Numarul cititorilor scade abrupt in cazul majoritatii ziarelor, in noul val SNA

Numarul cititorilor scade abrupt in cazul celor mai multe ziare centrale din Romania, potrivit ultimului val al Studiului National de Audienta in presa scrisa (SNA), prezentat marti de BRAT. In conditiile in care SNA a fost realizat, in ultimele noua luni, dupa o noua metodologie, iar presa centrala a avut parte de o scadere substantiala a vanzarilor in ultimii ani, noul val SNA arata ca numarul de cititori in medie pe editie a ajuns la jumatate sau chiar la o treime in cazul majoritatii ziarelor, comparativ cu valul precedent. Reprezentantii BRAT insista, insa, ca datele nu trebuie comparate. Tabloidele se mentin pe primul loc din punct de vedere al numarului de cititori in medie pe editie, urmate de presa sportiva.

Mai mult

Mediafax.ro: BRAT a lansat rezultatele de audiență ale SNA obținute cu noua metodologie a studiului

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) a lansat, marți, primele rezultate ale Studiului Național de Audiență (SNA), realizate după relansarea studiului de la începutul anului 2011.

Mai mult

Mediafax.ro: Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) îsi va schimba denumirea în 2012

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) își va schimba denumirea în 2012, intenția fiind aceea ca noua denumire să înglobeze întreaga activitate a instituției - pe lângă auditul de tiraje, și SNA, SATI, MIP -, a declarat pentru MEDIAFAX Arina Ureche, director general al BRAT.

Mai mult