Evenimente
« Inapoi la evenimente
30 Aug 2012

Lansare rezultate SNA FOCUS - 14 februarie 2012

Lansare rezultate SNA FOCUS – 14 februarie 2012

Pe data de 14 februarie 2012, in Sala Magnolia a Hotelului Crown Plaza, a avut loc evenimentul de lansare oficiala a primelor rezultate de audienta, obtinute printr-o noua metodologie, pentru publicatiilor tiparite inscrise in Studiul National de Audienta.

La prezentare au participat beneficiarii studiului, reprezentantii companiilor ce au realizat cercetarea si reprezentanti ai presei.

La eveniment au luat cuvantul din partea BRAT: d-nul Silviu Ispas - Presedinte si D-na Arina Ureche - Director General, din partea beneficiarilor studiului: d-nul Mihai Trandafir - Managing Director la Universal McCann Romania, d-nul Lucian Romascanu – Director General la Cancan Media si din partea companiilor de cercetare: d-nul Andi Dumitrescu – Managing  Partener la GfK Romania si d-nul Septimiu Suciu – Director General Metro Media Transilvania.

"Este un pas decis impreuna de industrie, un pas profesionist de a trece la o metodologie moderna, mult mai stabila, multa mai usor verificabila (...) Sper ca si reactiile pietei vor fi profesioniste", a spus d-nul Silviu Ispas, presedinte BRAT.

Arina Ureche, directorul general al BRAT, a explicat ca metodologia studiului a fost modificata semnificativ la inceputul anului 2011. BRAT a avut ca obiectiv alinierea metodologiei la tendintele actuale pe plan european, implementarea celor mai avansate metode de masurare a audientei, scurtarea interviului si micsorarea gradului de influenta pe care il pot avea operatorii de teren in aplicarea chestionarelor, precum si utilizarea tehnologiei moderne in vederea pregatirii studiului pentru posibile noi dezvoltari. In luna mai 2011, noua metodologie a fost finalizata si a fost demarata masurarea oficiala.

Reactii in presa:

www.mediafax.ro - BRAT a lansat rezultatele de adienta ale SNA obtinute cu noua metodologie a studiului

www.hotnews.ro - Audientele de presa scrisa. Numarul cititorilor scade abrupt in cazul majoritatii ziarelor. Noul val SNA.


www.comunicatedepresa.ro - Practic in bucatarie cea mai citita publicatie din Romania

www.stiriazi.ro - BRAT a lansat rezultatele de audienta ale SNA obtinute cu noua metodologie a studiului


Mai multe informatii puteti gasi in comunicatul de presa, de mai jos, remis de BRAT cu ocazia acestui eveniment.