Evenimente
« Inapoi la evenimente
18 Dec 2012

Conferinta "Comunicarea Instrumentelor Structurale - principii si strategii"

Conferinta “Comunicarea Instrumentelor Structurale – principii si strategii”
17 decembrie 2012, Hotel RADISSON, București

In data de 17 decembrie 2012, incepand cu ora 09:30 a avut loc conferinta “Comunicarea Instrumentelor Structurale – principii si strategii” organizata de Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, în cadrul proiectului “Organizarea și susținerea funcționării Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale”, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2007-2013.

La conferinta au participat specialisti in comunicare din partea Centrului de informare pentru Instrumente Structurale. Din partea BRAT au fost prezenti la aceasta conferinta d-na Arina Ureche Director General BRAT si d-l Constantin Popa Director Audit si Monitorizare.

Evenimentul a fost organizat in mai multe sectiuni ce au cuprins o serie de prezentari in prima parte a zilei si doua sesiuni de workshop-uri in partea a a doua zilei. In cadrul workshop-urilor, reprezentantii BRAT au prezentat alaturi de d-l Liviu Boitan de la Mediacom si d-l Costin Juncu, Director Executiv ARMA, caracteristicile principalelor canale media print, online, TV, indicatorii de performanta utilizati pentru a evalua produsele media precum si modul de obtinere a acestora.

Agenda completa a evenimentului precum si prezentarea sustinuta de d-na Arina Ureche si d-l Constantin Popa pot fi descarcate din sectiunea de documente aferenta acestei pagini.

Referinte legate de eveniment de acest eveniment pot fi consultate in paginile de mai jos:


http://www.finantare.ro

http://www.fonduri-ue.ro