Activitati educationale

În calitate de organizație din industria de media și publicitate, BRAT vine în sprijinul membrilor săi și se implică constant în activități educaționale de pregătire profesională.

Una dintre aceste inițiative este participarea activă în cadrul Modulului de Strategie și Planificare Media organizat de către IAA. Prin această colaborare, BRAT își propune să ofere cursantilor oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul media, contribuind astfel la creșterea nivelului acestora de competență.

BRAT a dezvoltat parteneriate cu multiple instituții de învățământ din România pentru susținerea dezvoltării educației în domeniul media și publicitate. În acest context, BRAT furnizează suport activ studenților din cadrul facultăților precum:

 

Organizația organizează periodic evenimente și sesiuni de training pentru membrii săi, având drept scop prezentarea ultimelor tendințe din industria de media și publicitate.

De asemenea, BRAT participă activ la conferințe, contribuind la schimbul de idei și perspective în cadrul industriei de media și publicitate.