Notifications

Membrii BRAT pot utiliza rezultatele și sigla BRAT doar în anumite condiții, strict reglementate prin Regulamentul de Organizare și Funcționare al BRAT.

BRAT oferă posibilitatea de a transmite sesizări oficiale referitoare la încălcările regulamentelor BRAT. Listarea sesizării este confirmată și autorizată de BRAT, după care va fi publicată pe site.
3 Jul 2018
Categoria sesizarii: -
Autor sesizare:
Preda Elena
Rezolutie:
Rezolvat
Stadiul solutionarii:
Rezolvat
Sesizare::
Buna ziua,

Avand in vedere ca avem in desfasurare o procedura de achzitie pentru servicii de publicitate, in cadrul unui proiect finantat din Fonduri Europene, va rugam sa ne comunicati care este societatea care editeaza cotidianul Evenimentul Zilei.
Va multumim.
Cu stima, consilier achizitii,
Preda Elena

Rezolutie:
-
12 Jun 2018
Categoria sesizarii: -
Autor sesizare:
Pruna Silviu
Rezolutie:
-
Stadiul solutionarii:
Rezolvat
Sesizare::
Buna ziua,

Va rog sa-mi transmiteti daca publicatia Curierul National este auditata de dvs. sau cand a fost ultima data auditata.

Multumesc,

Rezolutie:
Buna ziua,

In acest moment Curierul National nu este auditat de catre BRAT.
Ultimul certificat de audit elibert este pentru perioada aprilie 2013- martie 2014. Daca doriti mai multe informatii va stam la dispozitie.

Multumesc
Constantin Popa
Director Audit si Monitorizare
13 Mar 2012
Categoria sesizarii: Chestionar SATI
Autor sesizare:
a a
Rezolutie:
BRART
Stadiul solutionarii:
Rezolvat
Sesizare::
am dat peste un pop-up quiz pe cancan.ro cu sigla brat care imi cere info despre veniturile lunare, parola de la calculator etc. :
http://iamro.irquest.com/ropirq/jqs3?start=iamro_v2/iamro_v2.irq&service=ROP&p0=1893065 p1=7230644&p2=8288965824245380218&p3=1271050442192&p4=0&p5=cancan//CP//homepage&p6=iam_ro_xss_2.1.12

Rezolutie:
Chestionarul online colecteaza date socio-demografice pentru Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI), studiu organizat de BRAT. Intrebarile din chestionar sunt disponibile si la http://www.sati.ro/index.php?page=chestionar. Raspunsurile la aceste intrebari servesc exclusiv la realizarea profilului socio-demografic al utilizatorilor siteurilor masurate in SATI.
19 Mar 2009
Categoria sesizarii: 1. Sigla BRAT utilizata neregulamentar 2. Citarea datelor de tiraj neauditate de BRAT in legatura cu numele asociatiei
Autor sesizare:
Constantin Marius
Rezolutie:
BRAT
Stadiul solutionarii:
Rezolvat
Sesizare::
Editorul LS Invest a incalcat regulamentele BRAT prin:
- utilizarea siglei BRAT in caseta tehnica a publicatiei Casa si Biroul si nerespectarea regulamentului BRAT.
- utilizarea de date de tiraj pentru publicatia Casa si Biroul neauditate de BRAT si alaturate numelui acestuia in perioada ianuarie 2008 - ianuarie 2009.

Rezolutie:
Publicatia nu a efectuat auditul pentru perioada iulie - decembrie 2007, fapt pentru care editorul a fost exclus din cadrul Departamentului de Audit al Tirajelor.
Singurele date auditate pentru publicatia Casa si Biroul sunt cele pentru ianuarie - iunie 2007, disponibile pe site-ul BRAT:http://www.brat.ro/index.php?page=publications&id=652&index=0
Sigla BRAT este utilizata in mod neregulamentar in cadrul publicatiilor Casa si Biroul.