Conditii de acces la rezultatele SATI DMP

Pentru a accesa rezultatele SATI DMP, o companie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
 
  • sa obtina calitatea de membru BRAT si membru al Departamentului Internet al BRAT. Aderarea la BRAT/DI BRAT se face in conditiile descrise in sectiunea Aderare la organizatie.
  • sa aiba in vigoare un contract SATI DMP si sa contribuie financiar la realizarea acestuia (in cazul agentiilor de media beneficiare SATI, accesarea rezultatelor SATI DMP este gratuita).
 
Pentru a integra propriul website in SATI DMP, o companie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
 
  • sa obtina calitatea de membru BRAT si membru al Departamentului Internet al BRAT. Aderarea la BRAT/DI BRAT se face in conditiile descrise in sectiunea Aderare la organizatie.
  • sa aiba in vigoare un contract SATI DMP si sa contribuie financiar la realizarea acestuia.

Fiecare companie poate inscrie un numar nelimitat de websiteuri si va achita o contributie financiara calculata conform unui algoritm care are in vedere numarul si volumul de trafic al siteurilor incluse. Detalii despre algoritmul de calcul gasiti  in ROF DI Capitolul 10.
 
Pentru a integra orice alt tip de date in cadrul SATI DMP, fie obtinute de un site web sau de orice alt tip de companie ce detine sau colecteaza date despre utilizatorii sau consumatorii, clientii sai, conditiile de acces sunt similare celor de mai sus, dar necesita o discutie preliminara cu reprezentantii BRAT.
 
Companiile ce doresc acces la SATI DMP sunt rugate sa contacteze BRAT pentru furnizarea documentelor contractuale sau calculul contributiilor financiare.