Conditii de acces la rezultatele SATI DMP

Aderarea la SATI DMP este comuna cu aderarea la SATI, aceste doua servicii avand aceeasi baza metodologica.

Pentru a accesa rezultatele SATI DMP, sau pentru a integra propriul website in SATI DMP o companie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa obtina calitatea de membru BRAT si membru al Departamentului Internet al BRAT. Aderarea la BRAT/DI BRAT se face in conditiile descrise in sectiunea aderare.
  • sa aiba in vigoare un contract SATI si sa contribuie financiar la realizarea acestuia (SATI DMP este un serviciu integrat SATI).

Fiecare companie poate inscrie un numar nelimitat de website-uri si va achita o contributie financiara calculata conform unui algoritm care are in vedere numarul, volumul de trafic al site-urilor incluse si numarul de segmente setate in platforma Piano DMP.

Pentru a integra orice alt tip de date in cadrul SATI DMP, fie obtinute de un site web sau de orice alt tip de companie ce detine sau colecteaza date despre utilizatorii sau consumatorii, clientii sai, conditiile de acces sunt similare celor de mai sus, dar necesita o discutie preliminara cu reprezentantii BRAT.

Informatii privind tarifele aplicate precum si conditiile in care se poate accesa SATI DMP pot fi solicitate la andra_lacraru@brat.ro sau direct prin accesarea urmatorului link: Solicita informatii.