Careers

Informare privind prelucrarea de date cu caracter personal efectuata de catre BRAT in cadrul procedurii de recrutare

Această notă de informare descrie politicile şi practicile noastre referitoare la colectarea şi folosirea de către Asociatia Biroul Roman de Audit Transmedia (“BRAT”) a datelor dvs. personale atunci când vă manifestati interesul de participare la unul dintre proiectele de recrutare existente sau viitoare derulate de catre BRAT şi descrie şi drepturile pe care le aveţi.

Ce date personale prelucram in cadrul procedurii de recrutare? Toate informatiile pe care dvs le-ati facut publice prin intermediul CV-ului/scrisorii de intentie pe care ni le-ati trimis fie in mod direct, fie in mod indirect, prin intermediul unei platforme de recrutare online (E-jobs), la care se pot adauga date suplimentare pe care ni le puteti oferi in timpul interviurilor (de ex.: nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon, data nasterii, sex, stare civila, experienta profesionala, nivel salarial, semnatura etc).

De ce prelucram datele? Pentru a realiza comunicarea cu dvs pe parcursul procesului de recrutare (de ex: transmiterea de invitații la interviuri prin e-mail sau telefon); pentru a putea efectua procesul de recrutare in mod obiectiv, prin compararea cu datele altor candidati; pentru a putea estima daca locul vacant oferit in cadrul BRAT corespunde cerintelor dvs; pentru a va tine la curent cu oferte de munca viitoare in cadrul BRAT (exclusiv in cazul in care ne acordati consimtamantul pentru acest tip de prelucrare a datelor dvs).

Pe ce durată păstrăm date? BRAT pastreaza CV-ul dvs pe perioada desfasurarii campaniei de recrutare, ulterior acesta fiind fie distrus, in cazul in care dvs nu veti fi selectionat pentru pozitia pentru care ati aplicat, fie pastrat la viitorul dvs dosar de salariat, in cazul in care veti fi selectionat, pe durata valabilitatii contractului individual de munca pe care il veti incheia cu BRAT si pentru orice durata ulterioara incetarii acestuia, ce ar putea fi impusa de lege la acel moment.

In ce temei juridic prelucram datele dvs.? Datele publicate de dvs in CV sunt prelucrate de BRAT ca urmare a contractului implicit la care dvs v-ati angajat prin inregistrarea CV-ului intr-o platforma de recrutare (E-jobs) sau prin trimiterea CV-ului direct catre BRAT (daca este cazul).

Unde ajung datele dvs.? Doar la angajații/colaboratorii BRAT, direct implicați in procesul de recrutare. Nu transmitem datele dvs. in afara ZEE, decât daca tara respectiva oferă garanții adecvate de protecție.

Cum le protejăm? BRAT aplica masuri de securitate interne, acces securizat si limitat, parole de siguranță si acorduri privind implementarea de masuri de securitate cu toți colaboratorii implicați in prelucrarea datelor dvs.

Ce drepturi aveți dvs. cu privire la datele cu caracter personal furnizate către BRAT?
Dreptul de acces: Puteți să ne solicitați oricând informații despre datele pe care le deținem despre dvs. și modul lor de prelucrare.
Dreptul la rectificare sau ștergere: Puteți să ne solicitați oricând corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale.
Dreptul la restricționare: Puteți obține de la noi restricționarea prelucrării datelor, în cazul în care: le contestați exactitatea; prelucrarea este ilegală; sau le solicitați pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță.
Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei presupuse încălcări a legilor aplicabile în materie de confidențialitate, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor (ANSPDCP) sau în instanța.

Unde ne puteți contacta? Dacă aveți întrebări cu privire la protecția confidenţialităţii sau doriţi să vă exercitaţi oricare dintre drepturile dumneavoastră legale, astfel cum sunt prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați la sediul din Bucureşti, Calea Griviței nr. 6, etaj 3, Sect. 1, tel: 021.311.77.40/0722.155.230, e-mail: secretariat@brat.ro. Responsabil protecția datelor cu caracter personal: (e-mail: dpo@brat.ro, tel: 0722.755.221).