BRAT in media

Mediafax.ro: BRAT și-a lansat noul site, www.brat.ro

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) si-a lansat noul site - www.brat.ro -, principalul beneficiu pe care acesta îl aduce membrilor sai constând într-o prezentare unificata a studiilor organizate de BRAT, respectiv accesul la o mai mare parte a rezultatelor acestor studii.

More

Conferinta "Monitorizarea BRAT pentru cheltuielile in publicitatea outdoor din Romania"

In data de 20 septembrie 2012, in Sala de Conferinte a Pavilionului Central de la Complexul Expozitional Romexpo, in cadrul conferintelor DIGITAL PRINT & SIGN 2012, targ destinat tiparului digital si semnalisticii, s-a desfasurat conferinta cu tema „Monitorizarea BRAT pentru cheltuielile in publicitatea outdoor din Romania”.

More

Mediafax.ro: BRAT: Tirajele ziarelor românesti, în scadere în al doilea trimestru al anului 2012

Ziarele românesti au înregistrat, în perioada aprilie - iunie, scaderi ale tirajelor comparativ cu perioada similara a anului 2011, cele mai vândute titluri în al doilea trimestru al anului fiind tabloidele Click! si Libertatea.

More

Zf.ro: BRAT a lansat monitorizarea investitiilor în publicitatea OOH

BRAT a lansat oficial, joi, MIP OOH- Monitorizarea Investițiilor în Publicitatea OOH -, potrivit căreia, între 16 aprilie - 17 iunie, valoarea la rate card a publicității monitorizate a fost de peste 8,6 milioane de euro, iar supermarketurile și partidele politice au ocupat cele mai multe suporturi.

More

Informatia-zilei.ro: Biroul Roman de Audit al Tirajelor a lansat rezultatele Studiului National de Audienta obtinute cu noua metodologie

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) a lansat marti, 14 februarie 2012, primele rezultate ale Studiului National de Audienta (SNA), realizate dupa relansarea studiului de la inceputul anului 2011. Proiectul, demarat de BRAT in urma cu aproximativ 10 ani, pune la dispozitia pietei de publicitate rezultate de audienta ale presei scrise si profilele socio-demografice ale cititorilor.

More

Comunicatedepresa.ro: PRACTIC IN BUCATARIE - CEA MAI CITITA PUBLICATIE DIN ROMANIA!

Noile cifre ale Studiului National de Audienta (SNA) releva faptul ca in perioada 02 Mai 2011 - 22 Ianuarie 2012 Practic in bucatarie a fost cea mai citita publicatie din Romania! Cu un numar de 896.000 cititori / editie, Practic in bucatarie ramane cea mai indragita publicatie din Romania.

More