Centru media
« Inapoi la centru media
7 Mar 2018

COMUNICAT DE PRESA: BRAT a publicat cifrele de difuzare aferente perioadei octombrie - decembrie 2017

Biroul Român de Audit Transmedia a publicat azi, 7 martie, pe siteul asociației, cifrele de difuzare aferente perioadei octombrie - decembrie 2017 pentru cele 80 de publicații care au depus declarațiile în condiții regulamentare.

Din analiza evolutiei cifrelor de difuzare, se observa ca in al patrulea trimestrul al anului 2017 mediile tirajului difuzat si vandut pentru toate publicatiile auditate de BRAT au ramas constante fata de trimestrul anterior in timp ce media tirajului tiparit a scazut cu aproximativ 1%.


Fata de trimestrul similar al anului 2016, in acest trimestru mediile tirajelor tipartie si difuzate au scazut cu apoximativ 2% in timp ce tirajul vandut a scazut cu cu aproximativ 12%.  Evolutia cifrelor de difuzare ale cotidienelor nationale comparativ cu trimestrul anterior se poate observa pe baza graficului de mai jos:


Evolutia cifrelor de difuzare ale primelor 10 cotidiene locale/regionale prin comparatie cu trimestrul anterior poate fi analizata pe baza graficului de mai jos:Informații suplimentare:
BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) este organizatia industriei de media din Romania care masoara audienta presei scrise si a mediului online, auditeaza tirajele (presa scrisa) si monitorizeaza investitiile in publicitate (presa scrisa, online, radio si outdoor).  BRAT este recunoscut ca reper al pietei de publicitate pentru presa scrisa si mediul online in ceea ce priveste rezultatele de audienta, tirajul publicatiilor sau traficul site-urilor web.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la comunicare@brat.ro sau 021.311.77.40/41.