Ziua Cercetarii Media: "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor"

BRAT si Tailwind EMEA va invita la o editie speciala a Zilei Cercetarii Media, cu tema "Cum se schimba publicitatea online: datele si automatizarea vanzarilor", pe 5 martie 2015, incepand cu ora 15.30, la Hotel Hilton, in sala Le Diplomate.

 
Dupa succesul conferintei de anul trecut, BRAT in parteneriat cu Tailwind EMEA au decis sa reia subiectul importantei datelor in automatizarea vanzarilor online, in cadrul unei editii speciale a Zilei Cercetarii Media.
 
In contextul cresterii volumului de investitii in publicitatea online display in sistem automatizat, piata dominata in acest moment de companiile globale, subiectul e de maxim interes pentru piata locala: agentii de media, clienti, publisheri, jucatori din zona de tehnologie.
 
In premiera pentru industria din Romania, BRAT va prezenta in cadrul conferintei rezultatele SATI cu privire la utilizarea internetului in zona rurala, proiect care deschide o piata noua pentru publicitatea online.

Alte teme care urmeaza sa fie discutate in conferinta sunt legate de provocarile pe care Programmatic Trading le aduce industriei precum si modul in care piata romaneasca a reactionat la primul proiect local care aduce la un loc publisheri majori care isi ofera spre achizitie spatiile publicitare in sistem automatizat.
 
Evenimentul va avea loc in data de 5 martie 2015, de la ora 15.30, in sala Le Diplomate a hotelului Athenee Hilton

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, dar inregistrarea este obligatorie. Pentru inregistrare, va rugam sa accesati formularul din josul paginii.


Programul evenimentului:

15.30 - primirea invitatilor
16.00 - Silviu IspasPresedinte BRAT: Cuvant de bun-venit
16.10 - Arina Ureche, Director General BRAT: Mediul rural - internetul mai accesibil decat apa curenta
16.30 - Oliver Pischke, Head of Digital Kantar Media: Importanta datelor in planificarea programmatica
16.50 - Alison Fennah, Executive Business Advisor IAB Europe: IAB Europe's Programmatic White Paper and Sizing of the Programmatic Ad Market
17.10 - Odysseas Ntotsikas, Managing Director TDG: Project Agora Romania - Primele 60 de zile de Programmatic Trading

17.40 - Panelul 1: Publisherii din Romania in lupta local-global pentru bugetele de advertising

Componenta panel:
Lucia Ciuca - Director Marketing eMAG
Mihai Tanase - Marketing Communication & Digital Strategy BMW Romania
Claudiu Pandaru - Director Editorial Mediafax Group
Bogdan Prajisteanu - Chief Commercial Officer Antena TV Group
Catalin Alistari - Membru al boardului editorial al grupului Ringier Romania
Moderator: Dragos Stanca - Managing Partner Think Digital Romania

18.10 - Panelul 2: Automatizarea vanzarilor online: doar o noua metoda sau o schimbare de paradigma?

Componenta panel: 
Dan Balotescu - Managing Director Media Investment
Radu Ionescu - Managing Director Kinecto
Cosmin Otel - Digital Strategy Director Initiative Media
Rares Pivniceru - Product Development Director Zenith Romania
Mihai Trandafir - Managing Director UM Romania
Alex Visa - Interaction Director for Romania, GroupM Worldwide
Moderator: Arina Ureche - Director General BRAT

18.40 - Cocktail  


  Silviu Ispas, Presedinte al BRAT pentru mai mult de 7 ani, este in prezent Director General al Midasmedia si Independent Online. Cu o experienta bogata in media, a fost director BRAT in perioada de inceput a organizatiei, 1998-2003, si a reprezentat organizatia in boardul IFABC intre anii 2010-2012. Redactor sef adjunct la Gazeta de Sud, intre anii 1996-1998, a facut parte din managementul Arbomedia si EMI AG in perioada 2003-2009.

 
   
  Alison Fennah, Executive Business Advisor IAB Europe, este reprezentanta IAB Europe responsabila pentru programele de business, printre altele Brand Advertising si al comisiile de Research si Programmatic. Alison a lucrat anterior pentru companii ca Yahoo!, Acclaim Entertainment si Sony. Isi conduce de asemenea compania proprie i-Media Research and Marketing, specializata in cercetare si servicii de marketing, sprijindu-si clientii in activitatile de planificare, implementare si livrare de media digitala.

 
   
  Oliver Pischke, Head of Digital Kantar Media, nascut in 1968, a studiat Management si IT la PennState University. Dupa absolvire, in 1995, a fondat compania spring GmbH & Co. KG impreuna cu Christopher Wirtz (CTO), companie achizitionata apoi in 2011 de catre Kantar Media. In ultimii 20 de ani, Oliver a condus compania in calitate de CEO. In tot acest timp, compania a furnizat solutia tehnica de masurare a audientei & traficului siteurilor in mai multe tari: Germania, Austria, Elvetia, Spania, Romania, Norvegia, tarile baltice si Finlanda. Dincolo de preocuparea continua pentru dezvoltarea business-ului, Oliver a ramas un "tech-savvy", asumandu-si un rol activ in design si implementarea noilor tehnologii de masurare a Internetului si a televiziunii. In 2013, Oliver a fost numit Global Digital Director al Kantar Media audiences.

 
   
  Odysseas Ntotsikas si-a inceput cariera ca si Business Consultant in cadrul Accenture. In 2000 a co-fondat unul din cele mai de succes proiecte start-up in Internet-ul din regiune - yellownetroad. Dupa achizitia de succes a yellownetroad de catre OgilvyOne in 2005, Odysseas a lucrat pentru agentie pentru inca 2 ani ca si Strategic Planning Director. A condus apoi Sportingbet, transformandu-l in primul Online Entertainment Brand in Grecia si Cipru, lansand apoi Bet365 in 5 tari europene. A fondat ThinkDigital Group in 2006. Odysseas a studiat la LSE si Stanford. Participa frecvent la conferinte IAB si de marketing in regiune.

 
   
  Lucia Ciuca a devenit director de marketing si comunicare la eMAG in luna martie a anului 2012. Si-a început cariera ca om de cercetare si marketing inca din timpul facultatii - a urmat Stiinte Politice in cadrul SNSPA. Orele dedicate finalizarii de proiecte si analize complexe de cercetare de piata au condus-o in mod natural catre perspective noi in marketing inca din primii ani din cei 10 petrecuti cu pasiune in Marketing research. DaedalusMillwardBrown a reprezentat apoi etapa unor noi provocari care au inclus dezvoltare de standarde in cadrul departamentului de Client Service, Business development, PR sau organizare de evenimente. Energie si inspiratie sunt doar doua din "atributele" care o fac astazi ca, in postura de director de marketing si comunicare la eMAG, sa priveasca fiecare campanie sau zi ca pe o reduta cucerita corect, cu strategie, planificare, management eficient si focus pe performanta. Si nu oricum, ci in ritmul accelerat de "viata" al mediului online. 

 
   
  Mihai Tănase este Online Strategy Manager pentru BMW Group România, cu o experiență de peste 8 ani în online media și advertising, atât la nivel național, cât și internațional. Åži-a început cariera în agenția de search marketing a Group M (WPP) din Copenhaga, acolo unde a studiat și Multimedia Design & Communication. A construit planuri de search marketing globale pentru BitDefender înainte de a se intoarce în agenție, la Mediacom România. În 2012 s-a alăturat echipei BMW România, fiind responsabil de campaniile online pe care compania le desfășoară pentru brandurile BMW și MINI dar și de comunicarea online a rețelei de dealeri BMW.

 
   
  Claudiu Pandaru, cu o experienta indelungata in media, a fost seful departamentului Politic al Stirilor ProTV, corespondent Radio France International, realizator al emisiunii "Dupa 20 de ani" de la ProTV, redactor-sef al publicatiei Gandul si este in prezent realizatorul emisiunii online "Gandul Live" si director editorial al trustului Mediafax Group, unul dintre cele mai importante grupuri media din Romania care reuneste produse precum Gandul.info, cea mai populara publicatie quality online,Ziarul Financiar, cel mai respectat brand economic din Romania, Mediafax, cea mai importanta agentie de stiri din Romania, Prosport, una dintre cele mai importante publicatii online de sport din Romania.

 
   
  Bogdan Prajisteanu, absolvent de studii ingineresti in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, de management in cadru Open University si al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Bogdan Prajisteanu si-a început cariera in 1994 cu Grey Worldwide si incet, incet a devenit un cunoscut al lumii media din Romania. A pus bazele departamentului de media al Grey Worlwide care ulterior a devenit Mediacom, a lucrat alaturi de Mindshare pentru o scurta perioada de timp, participand la castigarea unui mare client de publicitate si apoi a fondat, dezvoltat si condus Media Inshight care s-a transformat in MEC, una din marile companii de media din Romania. In 2013 a finalizat stagiul Alumni la Harvard Business School. A trecut in timp de la media, la managementul organizatiei si leadership, un mediu în care agilitatea, viteza de reactie, administrarea situatiilor neprevazute si munca in echipa sunt puncte cheie. Dupa 20 ani pe piata agentiilor de media si advertising, media expertul cu experienta internationala Bogdan Prajisteanu a realizat nevoia unor schimbari care sa-i reflecte valorile, punctele tari, abilitatile si in cele din urma si pasiunile. In 2014 a devenit actionarul si CEO al Veltravel.ro, companie de tehnologie care a produs prima platforma online romaneasca de cautare si rezervare in timp real de produse turistice, membru al Expedia Affiliate Network parte a Expedia Inc. Din Ianuarie 2015 devine Chief Commercial Officer al statiilor TV din cadrul Antena Group si al platformelor online si mobile ale acestora.

 
   
  Catalin Alistari are 17 ani de experienta la conducerea unor publicatii locale, nationale si internationale. A fost redactor-sef adjunct la cotidianul Monitorul de Botosani (1998-2001), publisher al retelei de cotidiene locale a Adevarul (2001-2002), redactor-sef al saptamanalului Munca in strainatate (2002-2003), redactor-sef al retelei de saptamanale romanesti din strainatate Actualitatea romaneasca (2003-2010), redactor-sef al revistei de business Money Express (2010-2011) si publisher general al grupului Evenimentul zilei si Capital (2012-2014). Din 2014 este redactor-sef al cotidianului Libertatea si membru al boardului editorial al grupului Ringier.

 
   
  Dan Balotescu, absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, are peste 20 de ani de experienta în industria de media din Romania. Dan este Managing Partner al companiei Media Investment, unde conduce operatiunile de media din anul 2005, inca de la infiintarea companiei. Media Investment este pe primul loc în topul agentiilor din Romania, conform studiului RECMA (Research Company Evaluating the Media Agency industry), cel mai renumit institut independent care masoara si analizeaza performanta agentiilor de media din intreaga lume. Media Investment a continuat sa fie permanent un leader in adoptarea noilor tehnologii si sa imbratiseze rapid schimbarile aparute in evolutia consumului de media spre zona de digital. Prin activitatea in cadrul organizatiilor profesionale ale industriei, inclusiv din pozitia de presedinte BRAT, Balotescu a contribuit la dezvoltarea standardelor de masurare de media din Romania. Dan este membru activ in organizatiile industrie: IAA, BRAT, ARMA, RAC, CEO Club.

 
   
  Radu Ionescu este Managing Director Kinecto, agentie pe care a fondat-o si o conduce din 2002. In 2013 agentia a intrat in grupul Dentsu Aegis Network si a fost integrata in reteaua Isobar, cea mai globala agentie digitala, prezenta in 37 de tari. In 2014 Radu a lansat si coordoneaza iProspect Romania, tot sub umbrela Dentsu Aegis Network. iProspect este cea mai mare agentie de performace marketing din lume.

 
   
  Cosmin Otel, Digital Strategy Director la Initiative Romania. Incepand din 1999, Cosmin lucreaza pentru publishers, departamente de marketing si agentii media. In 2007, s-a dedicat exclusiv domeniului online, alaturandu-se echipei Arbointeractive ca Sales&Strategy Director, Arbo fiind una din cele mai mari regii de vanzari online in Romania acelor vremuri. Intre 2009-2012 a fost membru al board-ului IAB Romania. In prezent coordoneaza departamentul digital al Initiative Romania.

 
   
  Rares Pivniceru, Product development director Zenith Romania. Mi-am inceput cariera acum 18 ani in IT de unde am evoluat rapid spre comunicare si publicitate, iar ultimii 10 i-am petrecut cu Zenith Romania, agentie de top in Romania si foarte activa in mediul online. In prezent rolul meu este de a accelera adoptarea si integrarea tehnologiilor digitale in procesele de planificare si comunicare ale Zenith si dezvoltarea capabilitatilor noastre in zona performance si content marketing, analytics si modelling. Implicat in activitatea ARMA, unde particip ca membru al comitetului tehnic care urmareste performantele si calitatea sistemului de masurare a audientelor TV in Romania.

 
   
  Mihai Trandafir – Managing Director UM Romania, avand 18 ani experienta în comunicare, dintre care 16 ani petrecuti la McCann, Mihai Trandafir este Director General al UM Romania, una dintre principalele agentii de media din Romania ca cifra de afaceri si numar de angajati. El este de asemenea si Membru al Consiliului Director al McCann WorldGroup Romania (cel mai mare grup de publicitate din tara, acoperind o gama larga de discipline, printre care PR, online&interactive, publicitate și marketing experiential). Mihai Trandafir s-a alaturat echipei McCann in 1999. Mihai Trandafir este implicat activ în dezvoltarea standardelor industriei de Media din Romania, in special in ceea ce priveste studiile de masurare a audientei, fiind si membru al Consiliului Director al BRAT.

 
   
  Alex Visa este Interaction Director pentru Romania al GroupM Worldwide si Director al Xaxis Romania. Alex este responsabil pentru online trading, instrumente si produse interaction peste toate agentiile GroupM Romania. Alex a ocupat si pozitia de Managing Partner si fondator al unei agentii de comunicare digitala, din 2008 pana 2012. In aceasta pozitie, el a construit o echipa multidisciplinara de specialisti digitali, cuprinzand specialitati diverse: strategie si creatie, pana la productie, media, social si analytics. Alex este unul dintre pionierii publicitatii online din Romania, fiind unul dintre putinii care a inceput acest business in anii 2000. Cu peste 17 ani de experienta in media, Alex si-a inceput cariera in Radio si a trecut apoi la Print si Online. A absolvit studii de inginerie la Universitatea Transilvania si de management la Open University Business School.

 
   
  Dragos Stanca, Managing Partner, ThinkDigital Romania / Founder, ICEEfest, lucreaza in media de aproape 20 de ani si a fost implicat in lansarea a peste 25 de titluri in print, online si TV. Dupa o cariera de jurnalist, realizator de programe radio și TV și media manager, Dragos Stanca a incetat sa mai pretinda ca le stie pe toate si s-a dedicat unei cariere in digital marketing. In anul 2008, a demarat proiectul F5 (online publishing, digital sales house, start-up incubator), impreuna cu Realitatea Media Group. In 2010, si-a inceput cariera de antreprenor 100%, avand ca parteneri PUBLYO, Q2M & si alte cateva proiecte start-up online. In 2012, Q2M devine parte a ThinkDigital Group (partener regional al Facebook, Microsoft Advertising si al unor publisheri online premium), iar Dragos Stanca devine Managing Partner al companiei. Este si fondator si organizator al festivalului interactiv ICEEfest.

 
   
  Arina Ureche, Director General BRAT. Coordoneaza intreaga activitate a asociatiei, urmarind indeaproape realizarea Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI) si pe cea a Studiului National de Audienta (SNA FOCUS). Analizeaza metodologiile disponibile in domeniul masurarii performantelor produselor media la nivel international si propune pietei de profil din Romania solutii adecvate. Coordoneaza activitatea de standardizare a masurarii, monitorizarii si verificarii indicatorilor de performanta specifici industriei de media si publicitate pentru mediul online. Cu un background solid in matematica, specialist in statistica, Arina Ureche si-a început cariera ca asistent universitar la Universitatea Politehnica din Bucuresti, continuand apoi, mai intai ca cercetator, si apoi Director de Cercetare la Publimedia. In iulie 2001 a devenit director de proiect pentru SNA, pentru ca în martie 2006 sa preia functia de Director General al BRAT. Din aceasta pozitie a coordonat lansarea SATI si pe cea a Monitorizarii Investitiilor in Publicitate (MIP).

 
   
   

BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) este organizatia industriei de media din Romania care masoara audienta presei scrise si a mediului online, auditeaza tirajele (presa scrisa) si monitorizeaza investitiile in publicitate (presa scrisa, online, radio si out-door). Masuratorile si monitorizarile BRAT sunt independente si transparente, pe baza standardelor profesionale stabilite de membrii sai, in concordanta cu normele internaționale.
BRAT ofera prin SATI singurul sistem transparent si profesionist de evaluare a performantelor produselor media online si de planificare si evaluare a campaniilor de publicitate online.


TailWind EMEA, companie de tehnologie parte a TDG, sustine publisheri, clienti de publicitate si agentii de publicitate in efortul de a  naviga lin prin complexitatea ecosistemului digital actual si de a-si atinge obiectivele de business prin solutii tehnologice automatizate, bazate pe date. Tailwind este fondatorul si organizatorul Project Agora, o retea de marketplace-uri premium private, in sistem Programmatic, localizate in CEE, SE Europe si MENA. Misiunea  Project Agora este de a crea parteneriate de incredere intre publisheri locali premium, pentru expunerea mesajelor publicitare intr-un context sigur pentru branduri si pentru protejarea intereselor jucatorilor locali. Tailwind EMEA este partener Sizmek si AppNexus CEE & MEA.

Lista companiilor care au confirmat participarea la eveniment:

 1. ACADEMICA MEDICAL CENTER
 2. AD PHARMA
 3. ADEVARUL HOLDING
 4. ADH
 5. ADMIRAL MARKETS
 6. AGRICOVER
 7. AIRLINES TRAVEL
 8. ALEGRIA ONLINE SHOPS
 9. ALPHA BANK
 10. ANA HOTELS
 11. ANTENA TV GROUP
 12. ANYMEDIA
 13. ART ADVERTISING CO.
 14. AVANDOR CONSUMER PROFILING
 15. BANCA ROMANEASCA
 16. BANK LEUMI ROMANIA
 17. BCR LEASING
 18. BENEMEDO
 19. BEST ADVERTISING & CONSULT
 20. BMW GROUP ROMANIA
 21. BRAND BUZZERS
 22. BRAND PROGRAMMING NETWORK SA
 23. BRANDUP INTERACTIVE
 24. BRD
 25. BREDENT MEDICAL ROMANIA
 26. BRICO DEPOT
 27. BT PUBLIC RELATIONS
 28. BTL MEDIACOM
 29. BURDA ROMANIA
 30. BURSA DE VALORI BUCURESTI
 31. CAROLI FOODS GROUP
 32. CATENA
 33. CERTASIG
 34. CETELEM IFN SA
 35. CLUBULBEBELUSILOR.RO
 36. CONSULTANT INDEPENDENT
 37. CONTINENTAL HOTELS
 38. CONTUR DIVERS
 39. CONVIV MEDIA (WWW.CONVIV.RO)
 40. CSOP
 41. CULT RESEARCH
 42. DASHA ONLINE
 43. DEBIZZ MAGAZINE
 44. DELACO DISTRIBUTION
 45. DIGITAL ADS MANAGEMENT
 46. DISCOVERY ROMANIA
 47. DIVAHAIR
 48. DIY BAZAAR
 49. DOGAN MEDIA INTERNATIONAL
 50. DR. OETKER ROMANIA
 51. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL
 52. EDITURA VIAȚA ȘI SANATATE
 53. ENTER HR PROFESSIONAL
 54. ERKA SYNERGY COMMUNICATION
 55. ERNST & YOUNG ROMANIA
 56. EVOLIO
 57. FABRICA DE WORKSHOPURI
 58. FABRYO
 59. FCB BUCHAREST
 60. FINZOOM FINANCIAL SEVICES
 61. FITERMAN PHARMA
 62. FOKUS DIGITAL SERVICES
 63. FOKUS INTERACTIVE
 64. FREELANCER
 65. FUNDATIA ESTUAR
 66. GARANTI BANK
 67. GEMIUS
 68. GFK
 69. GOLDBACH MEDIA ROMANIA
 70. GOOD.BEE CREDIT IFN
 71. GOODYEAR DUNLOP TIRES ROMANIA
 72. GRAS SAVOYE ROMANIA
 73. GREEN MEDIA SRL
 74. GRIPADS
 75. GRUPUL DE PRESA ROMAN
 76. HAVAS MEDIA
 77. HEDWIG CREATION
 78. HENKEL ROMANIA
 79. HOFIGAL EXPORT-IMPORT
 80. HUAWEI TECHNOLOGIES ROMANIA
 81. HYUNDAI AUTO ROMANIA
 82. IKEA
 83. IMEDIA ADVERTISING
 84. ING BANK
 85. INTACT PUBLISHING
 86. INTERNETCORP
 87. INTESA SANPAOLO BANK
 88. KITCHENSHOP
 89. KREDYT INKASO
 90. LET'S SEARCH
 91. LSRS(LIGA STUDENTILOR ROMANI DIN STRAINATATE)
 92. MAREEA
 93. MCDONALD'S ROMANIA
 94. MEDIA INVESTMENT COMMUNICATIONS
 95. MEDIA MARKET DISTRIBUTION SRL
 96. MEDIAEDGE:CIA ROMANIA
 97. MEDIAFAX GROUP
 98. MEDIAGET
 99. MEDIATRUST ROMANIA
 100. METRO CASH&CARRY ROMANIA
 101. METROPOLITAN HOSPITAL
 102. METROPOLITAN LIFE
 103. MIDAS MEDIA
 104. MIMA CA VET
 105. MINDBLOWER
 106. MINIPRIX
 107. MKOR CONSULTING
 108. MSPS
 109. MYN BUSINESS SOLUTIONS
 110. NEVOIA DE ARTA
 111. NEXT ADVERTISING
 112. NICORO TRADING
 113. NIRAN CO PRODUCTS
 114. OBIECTIV.INFO
 115. OCRIS ONE CONCEPT
 116. OMNIASIG
 117. OMV-PETROM
 118. ONEZONEMEDIA
 119. OPTI MEDIA
 120. OPTICAL NETWORK
 121. OPTIMUM COMMUNICATION
 122. ORANGE ROMANIA
 123. P&G
 124. POLNET
 125. PORTER NOVELLI ROMANIA
 126. PRODACOM
 127. PROPAGANDA
 128. PROTV
 129. PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA
 130. QUICK BEST FOODS
 131. R&C PROFESIONAL EXIM
 132. RCS & RDS
 133. RED BULL ROMANIA
 134. RED CLOVER MEDIA
 135. REDACTIA CENTRALA TEEN PRESS
 136. REFRESH.RO
 137. REGIE RADIO MUSIC
 138. RINGIER ROMANIA
 139. ROMCAPITALINVEST
 140. RUN NEW VISION
 141. RUNNING MEDIA CONSULTING
 142. SAGA SANATATE
 143. SAINT GOBAIN GLASS
 144. SAS ANALYTICS
 145. SCRIPTOR SYSTEM
 146. SINGULARLOGIC
 147. SIVECO ROMANIA
 148. SMARTLINK COMMUNICATIONS
 149. SMILE MEDIA
 150. SOCIETATEA ROMANA DE RADIODIFUZIUNE
 151. SPADA
 152. STANLEYBET
 153. STARCOM MEDIAVEST GROUP
 154. STUFF MEDIA CONSULT
 155. TAROM
 156. TASTINGROMANIA.RO
 157. TEAHA MANAGEMENT CONSULTING
 158. TERRAVERDE
 159. THE GROUP
 160. THE HUB PARTNERS
 161. THE MANSION ADVERTISING
 162. THINKDIGITAL INTERNET & ADVERTISING
 163. TOP HAT ADVERTISING
 164. TRANSILVANIA GRUP BUSINESS
 165. TREEWORKS
 166. TREND ETHNOGRAPHY
 167. TRIBAL
 168. TRILULILU
 169. UNITED MEDIA SERVICES
 170. UNIVERSAL ONLINE PROMOTION
 171. UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI
 172. UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI
 173. UPC ROMANIA
 174. URSUS BREWERIES
 175. VERTIFY
 176. VODAFONE ROMANIA
 177. WALLETHOUSE
 178. WEBSPIRE
 179. WHITE  MEDIA PROMO
 180. WINBEEPR
 181. WWW.TASTINGROMANIA.RO
 182. WWW.VIZOO.RO
 183. YVES ROCHER ROMANIA
 184. ZENITH MEDIA COMMUNICATIONS
 185. ZENYTH PHARMACEUTICALS
 186. ZIARE.COM

Va multumim pentru interesul acordat! Locurile disponibile pentru evenimentul Ziua Cercetarii Media de joi, 5 martie, s-au epuizat! Ii asteptam cu placere la eveniment pe cei care au primit confirmarea de inregistrare.