Inscrieri pentru Bursele Europene: Jurnalisti in dialog – Editia 2018

Programul se adreseaza ziaristilor din presa locala si regionala - presa scrisa, online, radio, TV -, precum si bloggerilor si jurnalistilor independenti care sunt interesati sa cunoasca modul in care Uniunea Europeana influenteaza viata comunitatii locale în care îsi desfasoara activitatea.
 
Proiectul este compus din seminare pentru jurnalisti si bloggeri, ce vor avea loc în lunile urmatoare. 
 
Alaturi de doamna Angela Cristea, seful Reprezentantei Comisiei Europene în Romania, si de alti vorbitori cu expertiza în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului si evolutiile politice, economice si de securitate regionale.
 
Pentru participarea la selectie, va rugam sa trimiteti CV-ul si un articol, analiza, reportaj ori material publicat pe blog în care ati abordat tematica europeana. Materialul trebuie sa fie redactat si publicat în anul 2017 sau 2018 si trebuie sa fie trimis la adresa:  bejd@freedomhouse.ro, cu copie la madalina.chirita@freedomhouse.ro, pana cel tarziu în data de 27 aprilie 2018. 

Va rugam sa mentionati drept subiect al email-ului: Inscriere [prenume] [nume] BEJD 2018. 

Ca si în anii anteriori, participantii cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizita de studii la Bruxelles.

Persoana de contact:
Madalina Chirita
Coordonator proiecte
Freedom House Romania
0730 804 374
madalina.chirita@freedomhouse.ro