Studiul National de Audienta

Castigator tombola SNA FOCUS


Castigator tombola SNA FOCUS in perioada 13 decembrie 2014 – 31 mai 2015

Castigator tombola SNA FOCUS in perioada 19 mai 2014 – 13 decembrie 2014

Castigator tombola SNA FOCUS in perioada 30 septembrie 2013 – 04 mai 2014


Castigator tombola SNA FOCUS in perioada 25 februarie 2013 – 30 septembrie 2013


Castigator tombola SNA FOCUS in perioada 19 noiembrie 2012 – 24 februarie 2013Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 13 decembrie 2014 – 31 mai 2015


Vineri, 14 august 2014, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 13 decembrie 2014 – 31 mai 2015 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Duta Ion din Ploiesti.

Domnul Duta a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E5-511G, procesor Intel, frecventa 1.8Ghz, capacitate RAM 4GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.7Kg.

La inmanarea premiului d-nul Duta ne-a declarat:

“Sincer, nu ma asteptam sa castig. Nici in momentul in care am fost anuntat ca sunt castigator nu am fost convins, crezand ca este o farsa. Acum sunt foarte fericit ca am raspuns la chestionar si am avut sansa sa castig."

Multumim si noi domnului Duta Ion pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si in special pentru faptul ca a dorit sa raspunda la studiu in ciuda protestelor altor membri ai familie, mai rezervati si sceptici cu privire la utilitatea si autenticitatea studiului.
Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 19 mai 2014 – 13 decembrie 2014


Vineri, 14 august 2014, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 19 mai 2014 – 13 decembrie 2014 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-soara Scripcaru Georgiana din Bacau.

Domnisoara Scripcaru a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E5-511G, procesor Intel, frecventa 1.8Ghz, capacitate RAM 4GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.7Kg.

La inmanarea premiului d-soara Scripcaru ne-a declarat:

“Este primul calculator din viata mea. Imi doream enorm de mult un calculator dar nu am crezut ca o sa pot avea si eu unul. Nu am cuvinte sa va spun cat de fericita sunt."

Multumim si noi domnisoarei Scripcaru Georgiana pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi rapesc o parte din timpul lor sa raspunda la studiu. Suntem foarte bucurosi ca v-am putut face o asemanea bucurie si onorati pentru faptul ca ati impartasit cu noi nu numai opiniile dvs. dar si emotiile si sentimentele pozitive pe care le incercati. Ne vom stradui in conmtinuare sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dvs. colectand si furnizand pietei de specialitate informatii relevante despre consumul de media si de produse/ servicii din Romania.
Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 30 septembrie 2013 – 4 mai 2014


Vineri, 14 noiembrie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 30 septembrie 2013 – 04 mai 2014 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-na Stanciu Lucica din Tulcea.

Doamna Stanciu a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.

La inmanarea premiului d-na Stanciu ne-a declarat:

“Nu ma asteptam sa castig. A fost o surpriza neasteptat de placuta si de utila in acealasi timp. Laptopul il va folosi baiatul meu la facultate, chiar avea nevoie de asa ceva. Multumim BRAT pentru acest cadou si pentru sansa pe care ne-a acordat-o.”

Multumim si noi doamnei Stanciu Lucica pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu. Ii dorim baiatului sa foloseasca cu succes laptopul castigat si sa fie un mic ajutorul in studiile pe care le desfasoara in prezent.
Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 25 februarie 2013 – 30 septembrie 2013
 


Vineri, 14 noiembrie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 25 februarie 2013 – 30 septembrie 2013 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Gune Ion din localitatea Azuga - jud. Prahova.

Domnul Gune a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.


La inmanarea premiului d-nul Gune ne-a declarat:

“Va multumim pentru premiu. Nu credeam ca este adevarat. Ne-ati facut sarbatorile cu adevarat fericite.”

Multumim si noi domnului Gune Ion pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu.Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 19 noiembrie 2012 – 24 februarie 2013Vineri, 21 iunie, ora 12, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru participantii la Studiul National de Audienta SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 19 noiembrie 2012 – 24 februarie 2013 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-nul Stoica Andrei George din Timisoara.

Domnul Stoica a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.


La inmanarea premiului d-nul Stoica ne-a declarat:

“Multumesc BRAT pentru sansa de a fi castigatorul unui laptop oferit ca premiu in cadrul tombolei organizate. A fost prima oara cand am castigat ceva si ma bucur ca am participat, desi nu ma asteptam sa castig ceva cu adevarat folositor si potrivit mie (sunt student la calculatoare)!”

Multumim si noi domnului Stoica Andrei pentru ca a acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si tuturor celor care isi aloca o parte din timpul lor pentru a-si exprima opiniile in cadrul acestui studiu.

 


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 27 august - 18 noiembrie 2012
 

 
In data de 30 ianuarie 2013, ora 11, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 27 august – 18 noiembrie 2012 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

 
Castigatorul Tombolei este d-nul Pitigoi Nicolae din localitatea Talmaciu – jud.Sibiu.

Domnul Pitigoi a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.


 
Cand a intrat in posesia premiului d-nul Pitigoi era inconjurat de toata familia: sotie, nepotei. Mai jos spicuim din declaratiile domniei sale:

“Joc la loto de cand eram tanar dar nu am castigat nimic important. Prin anii’80 am castigat 500 de lei, dar nu se compara cu acest laptop de care se vor bucura nepoteii. Cine nu joaca, nu castiga. Voi raspunde cu placere la orice studiu sunt solicitat.”

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!

 


Castigatorul Tombolei la care au participat respondentii SNA FOCUS din perioada 4 iunie – 26 august 2012
 


In data de 6 decembrie 2012, ora 10, la sediul BRAT s-a efectuat extragerea castigatorului Tombolei pentru respondentii SNA FOCUS care si-au ales aceasta varianta de recompensa.

La acesta extragere au fost inclusi 150 de respondenti la Studiul National de Audienta, desfasurat in perioada 4 iunie – 26 august 2012 si care au completat chestionarul de consum de bunuri si servicii FOCUS.

Castigatorul Tombolei este d-na Rughinis Ana din Baia Mare.

Doamna Rughinis a intrat deja in posesia premiului : un laptop marca Acer Aspire, model E1-531, procesor Intel, frecventa 1.6Ghz, capacitate RAM 2GB, diagonala 15.6’’, DVD-RW, webcam, card-reader, greutate 2.4Kg.


 
La inmanarea premiului d-na Rughinis a fost foarte emotionata dar, placut surprinsa si fericita ne-a declarat ca a ales laptopul pentru ca in eventualitatea unui castig sa-i poata face un cadou fiului dumneaei:
 
“Nu am mai castigat pana acum nimic.Am ales laptopul sperand ca pot sa-i fac o surpriza fiului meu, dar nu ma asteptam ca eu sa fiu castigatorul. Am avut o premonitie, dar nu i-am dat importanta. Voi raspunde de acum la toate sondajele. Multumesc tutoror pentru acest premiu si va urez Sarbatori Fercite!”

Multumim tuturor celor care au acceptat sa participe la Studiul National de Audienta si le dorim mult succes in continuare!