Atelierele profesionistilor

Fapte, nu vorbe! Practica, si foarte putina teorie.

BRAT organizeaza ateliere pentru profesionistii care activeaza in industria de media si publicitate. Obiectivul acestor ateliere este educarea si specializarea personalului in diverse domenii ale afacerilor de media si publicitate pe care le desfasoara in scopul eficientizarii activitatii.
 
Tematica atelierilor variaza de la completarea informatiilor despre piata de presa scrisa si online, interpretarea corecta a rezultatelor studiilor de marketing si utilizarea lor in propriul avantaj, pana la realizarea unei strategii de media corecte si eficiente, dezvoltarea de noi produse media dar si solutii practice la problemele de legislatie in domeniul noilor tehnologii si cele privind drepturile de autor.

Lista atelierelor este deschisa si va fi actualizata continuu in functie de necesitatile industriei si de disponibilitatea lectorilor pentru diferitele teme de interes identificate. Vom incepe cu un numar de 5 ateliere:

Schimbari majore in legislatia datelor incepand cu 2018

Lectori: Alin Popescu si Andreea Lisievici
Data:
26.09.2017


 

Comportamentul consumatorului, stilul de viata si obiceiurile de consum media


Lector: Victor Rotariu
Data:

 
Lansarea, dezvoltarea si monetizarea unui produs media onlineLector: Cosmin Preda
Data: 

 
Analiza peisajului media actual si a tendintelor de consum media


Lectori: Florin Tudoran si Mihai Badea
Data:  

 
 


 


  
       

Informatii despre atelierele profesionistilor
 
Obiectivul atelierelor este sa adreseze probleme practice pe care profesionistii industriei le intalnesc in activitatea de zi cu zi si sa ofere informatii teoretice de baza, dar mai ales solutii si exemple pentru fiecare dintre acestea. Fiecare atelier va contine elemente teoretice, dar accentul va fi pus pe dezvoltarea si explicarea acestora prin exemple din experienta curenta. O sesiune ampla de intrebari si raspunsuri va fi alocata fiecarui atelier. Participantii vor avea ocazia sa adreseze intrebarile la care doresc sa obtina raspunsuri avizate prin participarea la atelier, chiar inainte de inceputul acestuia.
 
Fiecare atelier va fi organizat in grupuri de 13-17 persoane, are o durata de 1 zi,  in intervalul 9.30 - 17.30, cu 1 ora pauza de pranz si 2 pauze a cate 15 minute. Atelierele vor fi finalizate prin eliberarea unei diplome de absolvire. Materialele, pranzul si pauzele de cafea sunt incluse in costurile atelierului.
 
Atelierele profesionistilor vor avea loc la sediul BRAT din Calea Grivitei, Nr 6-10, et 3, Sector 1, Bucuresti si sunt disponibile tuturor persoanelor si companiilor interesate.

Costuri
 
Costul unui atelier este de: 400 lei plus TVA.
 
Fata de acest pret se aplica urmatoarele discount-uri:
  • companie membra BRAT – discount de 25% 
  • 3 sau mai multi participanti din acceasi companie – discount de 15%
  • 3 sau mai multe ateliere contracate pentru un participant– discount de 15%

Discounturile sunt cumulative.

Inscriere

Inscrierea pentru ateliere profesionistilor se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la cursuri@brat.ro sau 021.311.77.40/41.