Stire: Biroul Roman de Audit Transmedia va invita sa va inscrieti la concursul Tanarul Jurnalist al Anului - Editia 2015!

Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT) va invita sa va inscrieti la concursul Tanarul Jurnalist al Anului, organizat de Freedom House Romania cu scopul de a premia excelenta in randul tinerilor jurnalisti de presa scrisa si online.

Editia din acest an vine la pachet cu o serie de noutati, cea mai importanta dintre ele fiind adaugarea unei noi sectiuni de concurs, Investigatii, pe langa cele deja consacrate in anii precedenti:  Actualitate interna, Economie, Justitie si Mediu.
 
O alta noutate fata de editiile anterioare se refera la inscrierea in concurs a articolelor recente: se vor lua in considerare articolele publicate in anul curent, pana la data de 31 august 2015.
 
Concursul este dotat cu premii de cate 1000 euro pentru fiecare dintre cele cinci sectiuni si se adreseaza tinerilor jurnalisti de presa scrisa si online (sub 35 ani) care trimit, pana la data de 19 octombrie 2015 inclusiv, maximum doua articole relevante pentru sectiunea respectiva, articole publicate in perioada 1 ianuarie – 31 august 2015 (in print sau online). Respectivele articole nu trebuie sa mai fi fost inscrise pentru un alt concurs.
 
Inscrierile incep luni, 28 septembrie 2015, si se pot face prin email la tja@freedomhouse.ro, CC laura.constantin@freedomhouse.ro.
 
Emailul trebuie sa contina articolele in format digital (link catre articolele online sau PDF) și CV-ul candidatului, iar titlul acestuia trebuie sa fie: [Nume] [Prenume] [Sectiunea].
 
Informatii suplimentare despre acest concurs sunt disponibile la adresa http://freedomhouse.ro/tanarul-jurnalist-al-anului.