Centru media
« Inapoi la centru media
8 Jan 2016

BRAT organizeaza conferinta presei locale din Romania "Presa locala - dezvoltare prin transparenta"

BRAT organizeaza in 22 ianuarie 2016, ora 10:00, la Rin Grand Hotel Bucuresti conferinta „Presa locala – dezvoltare prin transparenta” dedicata prese locale tiparite si online din Romania.

Conferinta se adreseaza tuturor editorilor de presa locala din Romania, fie cea tiparita sau online, indiferent de calitatea acestora fata de asociatie. Prin organizarea evenimentului BRAT doreste sa puna in discutie sustenabilitatea presei locale din Romania pe termen mediu si lung in contextul scaderii veniturilor din publicitate din zona clientilor comerciali si a dificultatilor intampinate in accesarea veniturilor din publicitatea publica, a modificarilor obiceiurilor de consum media ale populatiei si a dificultatilor specifice legate de afacerile presei locale. 
 
Cu aceasta ocazie, BRAT lanseaza presei locale invitatia de a crea un parteneriat solid, pe baze de profesionalism si transparenta, in cadrul caruia sa identifice solutiile necesare dezvoltarii propriilor afaceri. In acest sens, la conferinta vor fi invitati si reprezentanti ai agentiilor, clientilor de publicitate si institutiilor statului, care sa prezinte perspectiva proprie asupra investitiilor in publicitatea din presa locala. De asemenea, BRAT si partenerii sai vor evidentia nevoia de transparență la nivel local și beneficiile măsurării independente a performanțelor produselor media, in concurenta pentru bugetele de publicitate.
 
Informatii actualizate referitoare la eveniment sunt disponbile pe siteul BRAT, la adresa www.brat.ro/evenimente/presa-locala-dezvoltare-sustenabila-prin-transparenta.html.
 
 
Informații suplimentare:
 
Despre BRAT
 
BRAT este organizația industriei de media din România care măsoară audiența presei scrise și a mediului online, auditează tirajele (presă scrisă) și monitorizează investițiile în publicitate (presă scrisă, online, radio și outdoor). Măsurătorile și monitorizările BRAT sunt independente și transparente, pe baza standardelor profesionale stabilite de membrii săi în concordanță cu normele internaționale.
 
BRAT pune la dispozitia pieței de media și de publicitate indicatorii de performanță obținuți în urma auditului și a studiilor realizate. De aceea, rapoartele BRAT reprezintă reperul sigur și credibil pentru decizii strategice care implică industria media. 
 
Persoană de contact pentru presă: 
Arina Ureche (arina@brat.ro, 0722755220)