Centru media
« Inapoi la centru media
7 Jul 2016

Comunicat de presa: Radio Guerrilla este monitorizat in MIP Radio

Incepand cu data de 7 iulie 2016, Radio Guerrilla a fost inclus in Monitorizarea Investitiilor in Publicitatea Radio realizata de catre Biroul Roman de Audit Transmedia. 

Radio Guerrilla a inceput monitorizarea spoturilor publicitare in cadrul studiului MIP Radio realizat de BRAT din data de 7 iulie,  primele rezultate ale monitorizarii urmand a fi publicate in data de 13 iulie 2016. Prin accesarea studiului MIP Radio, Guerrilla va pune la dispozitia propriilor clienti de publicitate informatii privind modul de livrare a spoturilor publicitare, monitorizate independent, oferind astfel un plus de credibilitate si transparenta. 
 
Prin adaugarea statiei radio Guerrilla, MIP Radio ofera rezultate independente, complete, corecte si standardizate privind investitiile in publicitatea radio pentru 10 statii radio cu emisie nationala. 
 
Informații suplimentare:
 
1.Despre BRAT
 
BRAT este organizaÈ›ia industriei de media din România care măsoară audienÈ›a presei scrise È™i a mediului online, auditează tirajele (presă scrisă) È™i monitorizează investiÈ›iile în publicitate (presă scrisă, online, radio È™i outdoor). Măsurătorile È™i monitorizările BRAT sunt independente È™i transparente, pe baza standardelor profesionale stabilite de membrii săi în concordanță cu normele internaÈ›ionale.
 
BRAT pune la dispozitia pieÈ›ei de media È™i de publicitate indicatorii de performanță obÈ›inuÈ›i în urma auditului È™i a studiilor realizate. De aceea, rapoartele BRAT reprezintă reperul sigur È™i credibil pentru decizii strategice care implică industria media. 
 
2.Despre MIP 
 
Monitorizarea Investitiilor in Publicitate (MIP) este studiul realizat de BRAT ce pune la dispozitia pietei de media si publicitate informatii complete despre campaniile publicitare desfasurate in cadrul publicatiilor tiparite, emisiunilor statiilor radio, site-uri web si locatii OOH, ultizand standarde comune de monitorizare si raportare pentru cele 4 medii.
 
Monitorizarea Investitiilor in Publicitatea Radio (MIPR) este realizata de BRAT incepand cu iulie 2011, in ultimii 3 ani fiind realizata in parteneriat cu Media Forest Romania. 
 
Persoană de contact pentru presă: 
Arina Ureche (arina@brat.ro, 0722755220).